Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Can Dundar Sozleri

Can Dundar Sozleri
0
105

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Can Dundar Sozleri facebook
Can Dundar Sozleri kısa

Eskisi gibi olsa aşklar, kız sevdiği erkeğin elini tutmaya utansa, erkek sevdiğinin gozlerine bakmaya kıyamasa

Her ilin plaka kodunu ezbere bilip, Ozel gunleri unutabilen zeka kapasitesine sahip insana Turk Erkeği deniliyormuş

Eğer bir kadının gercek aşkı olmayı başarabilmişseniz; Cok şanslısınız, Cunku sizin icin hayat; asla sıradan olmayacak

Eskiden İnsanlar Sevilir, Eşyalar İse Kullanılırdı Gun Geldi Eşyalar Sevilir, İnsanlar Kullanılır Oldu

Sevgilisinden ayrılan bir erkeğin suratının rengi değişir, Kadının ise sacının rengi

İki kadın birleşince dedikodu yapar diyen erkek, başka bir erkekle kafa kafaya verince atom altı parcacıkları mı tartışır ?

Eğer 'unutmak' 7 harfi yanyana getirmek kadar kolay olsaydı, biz de 5 harfi yanyana getirip 'mutlu' olurduk

Kafasını calıştıranların kafasını koparırken, kalcasını calıştıranları baş tacı eden bir ulkeden ne bekleyebiliriz ki

Gecmiş yaşanmışlıklarınız hala canınızı yakabiliyorsa; Gecmemiş demektir

Belki kimse olmayacak senin gibi; ama sende olmayacaksın eskisi gibi

Hαyαttαki en guzel şeyin cocuk olmαk olduğunu bile bile, neden 'buyuyunce ne olαcαksın ?' diye sorulur ki

Gercekten seviyorsan eğer, mesafeler anlamını yitirir Ne bakabilirsin gozlerine ne de dokunabilirsin; ama hep hissedersin

Bakakaldım peşinden ; Ne gozumu alabildim, ne goze alabildim!

Yanında seni ısıtacak biri varsa, uşumek gercekten guzeldir

Ve aşk; O omzuna yattığında, rahatsız olmasın diye kılını bile kıpırdatmamaktır

Kadınmış derler adamı deli eden Sen ne dersen de, yine kadındır deliyi de adam eden

Duymak istediklerini değil, duyman gerekenleri soyleyebilme cesareti olan insanlar olmalı yanında

Sıcak bir ele ihtiyacın olduğunda diğer elini tut Kimseden fayda yok bu devirde!

Hayat ne kadar guzel olurdu; İnsan hem 'aşık', hem de 'sadık' olmayı becerebilseydi

Hayatımda biri yok, Birinde hayatım vardiyebilmektir aşk

Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın, her baş ağrılı bir kadının arkasında kesinlikle bir erkek vardır

Seven değil sevmeyi bilmeyen bilir 'seviyorum' demeyi Seven ise gerek duymaz buna, Cunku o sevdiğinin gozunden anlar herşeyi

imagescandundarsozleri5ad95ceb10bee

858,505Konular
982,809Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt