Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Buzluğa Közleme Patlıcan Ve Kapya

Buzluğa Közleme Patlıcan Ve Kapya
0
36

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
buzluga-kozleme-patlican-ve-kapya.jpg

Buzluğa Közleme Patlıcan Ve Kapya Tanımı İçin Materyaller

• 5 kilo kapya biber
  • 1 kilo patlıcan

Buzluğa Közleme Patlıcan Ve Kapya Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Selamın aleyküm patlıcanları yıkayıp, kurulayıp bir kaç yerinden delip tepsiye dizdim.
  2. Fırından çıkınca içini kaşıkla sıyırıp, porsiyonluk buzdolabı poşetine koyarak buzluğa attım.
  3. Biberleri ise yıkayıp, kurulayıp tepsiye dizdim.
  4. Pişirirken sıcak sıcak poşetin içine aldım.
  5. Hepsi pişince kabuklarını soyup, çekirdeklerini ayıkladım.
  6. Porsiyonluk doğramadan buzdolabı poşetine koyup, buzluğa kaldırdım. Afiyet şifa olsun.

Similar threads

Buzluğa Menemenlik Ve Kızartmalık Biber Tanımı İçin Gereçler 1 kilo taze tatlıyeşil biber4 kilo taze kırmızı ve yeşil kapya biber2 kilo taze jalepone yeşil acı biberYaklaşık 10 adet küçük uzunluk buzdolabı poşeti ve 1 pipet Buzluğa Menemenlik Ve Kızartmalık Biber Tanımı Yapılışı Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
Buzluğa Kırmızı (Kapya) Biber Nasıl Konur Tarifi İçin Malzemeler 1 kilo kırmızı biberYağlı kağıt Buzluğa Kırmızı (Kapya) Biber Nasıl Konur Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Ben size cüzi miktarın ölçüsünü verdim dilediğiniz kadar çoğaltabilirsiniz ???? İlk olarak biberlerimizi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Derin Dondurucu İçin Kapya Biber Tarifi İçin Malzemeler 3 kilo kapya biber1 litre kaynar su1 litre buzlu soğuk su Derin Dondurucu İçin Kapya Biber Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Kapya biberleri yıkayıp saplarını ve çekirdeklerini iyice temizledikten sonra yemeklik doğradım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Fırında Kapya Biber Közleme (Dondurucu İçin) Tarifi İçin Malzemeler *Dilediğiniz kadar kapya biber *Buzdolabı poşeti Fırında Kapya Biber Közleme (Dondurucu İçin) Tarifi Yapılışı Kapya biberlerimizi güzelce yıkayıp kuruluyoruz iki kat alüminyum folyo yada yağlı kağıt serdiğimiz tepsiye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Kışlık Kırmızı Biber Közleme Tarifi İçin Malzemeler *Kırmızı köz biber yada diğer adı ile kapya biber (İsteğe bağlı) Kışlık Kırmızı Biber Közleme Tarifi Yapılışı Selamün aleyküm arkadaşlar, kışlıklar son hızla hazırlanmaya devam ediyor Önce biberlerimizi güzelce yıkayıp teflon tavaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt