
Buzluğa Közleme Patlıcan Ve Kapya Tanımı İçin Materyaller
- 5 kilo kapya biber
- 1 kilo patlıcan
Buzluğa Közleme Patlıcan Ve Kapya Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Selamın aleyküm patlıcanları yıkayıp, kurulayıp bir kaç yerinden delip tepsiye dizdim.
- Fırından çıkınca içini kaşıkla sıyırıp, porsiyonluk buzdolabı poşetine koyarak buzluğa attım.
- Biberleri ise yıkayıp, kurulayıp tepsiye dizdim.
- Pişirirken sıcak sıcak poşetin içine aldım.
- Hepsi pişince kabuklarını soyup, çekirdeklerini ayıkladım.
- Porsiyonluk doğramadan buzdolabı poşetine koyup, buzluğa kaldırdım. Afiyet şifa olsun.