Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fırında Kapya Biber Közleme (Dondurucu İçin)

Fırında Kapya Biber Közleme (Dondurucu İçin)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Fırında Kapya Biber Közleme (Dondurucu İçin) Tarifi İçin Malzemeler

*Dilediğiniz kadar kapya biber
*Buzdolabı poşeti

Fırında Kapya Biber Közleme (Dondurucu İçin) Tarifi Yapılışı Kapya biberlerimizi güzelce yıkayıp kuruluyoruz iki kat alüminyum folyo yada yağlı kağıt serdiğimiz tepsiye biberleri dizip 180 derecede ısıtılmış fırında 40 dk biberlerimizi közlüyoruz Piştikten sonra çıkarıp soğumasını bekliyoruz İyice soğuyunca kabuklarını sıyırıp musluğun altına tutarak hepsinin içini dışını çekirdeklerinden arındırarak güzelce yıkıyoruz Süzgece alıyoruz, suları iyice süzülünce istediğimiz miktarda poşetleyip dondurucuya atıyoruz
Kullanmak istediğim zaman 1 saat önceden çıkarıp süzgece poşetiyle koyuyorum iyice çözülünce poşetten çıkarıp suyunu süzdürüp sarımsaklı yoğurtla karıştırıyorum Üzerine çok az zeytinyağı gezdirip servis yapıyorum Bizim evin özellikle ramazan için vazgeçilmezi Yazın fırında közlemek zor olsa da (sıcaktan dolayı) kesinlikle değer diyorum Bu sene bol bol közleyip dondurucuya atmayı planlıyorum Afiyet olsun

858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt