Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

burun kıkırdağındaki orantısızlık

burun kıkırdağındaki orantısızlık

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
misal veriyorum burnumun sol üstüne bastırdığım vakit içine göçmüyor, lakin sağ üzerine bastıdığım süre göçüyor benzer şekilde ön kısmında da buna aynı şeyler var niçin oluyor?

17 yaşındayım

Similar threads

Burun yapısı nasıldır Burnun sağ ve sol tarafında yer alan boşluklar birbiri ile yan değildir ve burun çıkıntısını içeren önemli ve takviye yer alır Bu destek burnun orta hattında bulunur ve bu bölgeye septum denilir Septum genelde burna alınan ilk darbede zarar gören yerdir Burnun orta duvarı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Burun Travmaları ve Kırıkları Burun,konumu gereği travmalara fazla açık bir organdır KBB pratiğinde,düşme, trafik kazası ya da hücum sebebiyle burun kırığı çok görülen bir durumdur Burun Kemiği Nasıl Bir Kemiktir: Burun sırtında elle yokladığımızda ele gelen burun kemiği sağ ve solda iki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Değişik sebeplerden kaynaklanan burun kanamalarına tıp dilinde epistaksis denir Genç erkeklerde genel olarak ergenlik dönemlerinde,genç kızlarda ise, genelde aybaşı kanamaları sırasında görülür bir de; yüksek tansiyonun niçin olduğu burun kanamaları vardır Gençlerde görülen ve manâlı olmayan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Burun Kanamasında ilk destek, İlkyardım Burun Kanaması Daha çok gençlerde görülen ve manâlı olmayan burun kanamaları fazla kolaydurdurulur ve korkulacak bir şey yokturTansiyon yüksekliğinden kaynaklanan ve genel olarak orta yaşlarda görülen burun kanamalarını önlemek ise biraz zordur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Burun kanaması deyip geçmeyin Ara Sıra çok önemli sorunlara neden olabiliyor Burun kanamasının iki türü var Anterior ve posterior Burun kanamasının türleri kanamanın nerden geldiğiyle yakından ilişkili Anterior burun kanaması Anterior burun kanamanız varsa kan septumun daha alçak göre kazanç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
858,505Konular
982,755Mesajlar
33,063Kullanıcılar
netflixdunySon üye
Üst Alt