Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
misal veriyorum burnumun sol üstüne bastırdığım vakit içine göçmüyor, lakin sağ üzerine bastıdığım süre göçüyor benzer şekilde ön kısmında da buna aynı şeyler var niçin oluyor?
Burun yapısı nasıldır
Burnun sağ ve sol tarafında yer alan boşluklar birbiri ile yan değildir ve burun çıkıntısını içeren önemli ve takviye yer alır Bu destek burnun orta hattında bulunur ve bu bölgeye septum denilir Septum genelde burna alınan ilk darbede zarar gören yerdir Burnun orta duvarı...
Burun Travmaları ve Kırıkları
Burun,konumu gereği travmalara fazla açık bir organdır KBB pratiğinde,düşme, trafik kazası ya da hücum sebebiyle burun kırığı çok görülen bir durumdur
Burun Kemiği Nasıl Bir Kemiktir: Burun sırtında elle yokladığımızda ele gelen burun kemiği sağ ve solda iki...
Değişik sebeplerden kaynaklanan burun kanamalarına tıp dilinde epistaksis denir Genç erkeklerde genel olarak ergenlik dönemlerinde,genç kızlarda ise, genelde aybaşı kanamaları sırasında görülür bir de; yüksek tansiyonun niçin olduğu burun kanamaları vardır
Gençlerde görülen ve manâlı olmayan...
Burun Kanamasında ilk destek,
İlkyardım Burun Kanaması
Daha çok gençlerde görülen ve manâlı olmayan burun kanamaları fazla kolaydurdurulur ve korkulacak bir şey yokturTansiyon yüksekliğinden kaynaklanan ve genel olarak orta yaşlarda görülen burun kanamalarını önlemek ise biraz zordur...
Burun kanaması deyip geçmeyin Ara Sıra çok önemli sorunlara neden olabiliyor Burun kanamasının iki türü var Anterior ve posterior Burun kanamasının türleri kanamanın nerden geldiğiyle yakından ilişkili
Anterior burun kanaması
Anterior burun kanamanız varsa kan septumun daha alçak göre kazanç...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.