Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bu Yazıyı Sakın OKuma

Bu Yazıyı Sakın OKuma

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Bu yazının sadece birincil cümlesini okuyun Dememe karşın devam ediyorsun Aslında bunu okumaman gerekiyordu Lakin sen ısrarla devam ediyorsun fazla inatçısın biliyor musun ? Neyse geldin bundan böyle buraya dek Devam et hiç olmazsa hmm vazgeçtim devam etme bundan böyle fazla geç çünkü sen durdurak bilmeden devam ediyorsun aaa oyunun tüm tadını kaçırdın işte şu anda napmayı düsünüyorsun? devam etmeyi mi? etme sakın ama bunların hiç birini okumaman gerkiyordu lakin sen hala ve hala okuyorsun yaa sen okumayı mı fazla seviyorsun? zannetmiyorum okumayı sevseydin şimdi pc`(bilgisayar)da değil kitabının başında olurdunSahi hangi kitabı okuyorsun? Cevap yok çağrıda bulunmak eminim derhal bu yazının nereye kadar gideceğini merak ediyorsun Ben sana dedim dimi birincil cümlesini oku diye !Fakat artk çok geç, çünkü yazının sonuna geldik! Bişey söyliyecektim tüm tadını kaçırdın işte *

858,505Konular
982,713Mesajlar
33,055Kullanıcılar
MustafaincbySon üye
Üst Alt