Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Börek Tadında Omlet

Börek Tadında Omlet
0
34

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
borek-tadinda-omlet.jpg

Börek Tadında Omlet Tanımı İçin Gereçler

• 2 adet yumurta
  • 1 yemek kaşığı yulaf kepeği
  • 1 yemek kaşığı süt
  • Dilediğiniz kadar maydanoz
  • 1 dilim süzme peynir

Börek Tadında Omlet Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Yumurta, yulaf kepeği, süt ve maydanozu çırpıyoruz.
  2. Ben maydanoz rengini versin diye blender kullandım. Sizin de o denli yapmanız eşit dağılması açısından değerli.
  3. Peynirler ezilmesin diye sonradan ekliyoruz.
  4. Az yağlanmış tavamızda kısık ateşte pişiriyoruz. Afiyet olsun. Görüntülü tanım için instagram: eceaslnnn.
Börek Tadında Omlet Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Börek Tadında Peynirli Omlet Tanımı İçin Gereçler 4 adet yumurta2 yemek kaşığı sütBir tutam maydanoz (ince kıyılmış)200 gram ufalanmış beyaz peynir1 çay kaşığı pul biber1 çay kaşığı kabartma tozuTuz (peynirin tuz oranına nazaran ekleyin)1 yemek kaşığı tereyağ Börek Tadında Peynirli Omlet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Börek Tadında Omlet Omlet Kek Omlet Börek (Kahvaltılık) Tanımı İçin Materyaller 3 yumurtaYarım su bardağından biraz fazla unYarım paket kabartma tozu1 küçük kırmızı kapya biber (Minik doğranmış)1 yeşil biber (Minik doğranmış)3-4 kol maydanoz (İnce kıyılmış)1 su bardağı yağlı peynirTuz (Kontrollü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Börek Tadında Omlet Tanımı İçin Materyaller 1 yumurta3 yemek kaşığı dolusu lor peyniri3-4 kısım maydanoz3-4 kısım dereotuÇörek otuTuzKarabiberPul biberZeytinyağı Börek Tadında Omlet Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Yumurtanın içine ince doğranmış yeşillikler, lor peyniri (Ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Börek Tadında Peynirli Puf Omlet Tanımı İçin Malzemeler 3 adet yumurta1 çay kaşığı kabartma tozu2 yemek kaşığı süt (Yoksa su ekleyin)Tuz, karabiber1 yemek kaşığı tereyağ (Pişirmek için)Kaşar peyniri yahut eriyen öbür peynir Börek Tadında Peynirli Puf Omlet Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Börek Tadında Mükemmel Omlet Tarifi İçin Malzemeler 4 adet patates (ortaboy)4 adet yumurta5 dal taze soğanKaşar peyniriMaydonozKırmızı toz biberSıvıyağTuz Börek Tadında Mükemmel Omlet Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Nasıl yaptım? Patatesleri soyup incecik olacak şekilde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
858,505Konular
982,692Mesajlar
33,052Kullanıcılar
orxanSon üye
Üst Alt