Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Börek Tadında Mükemmel Omlet

Börek Tadında Mükemmel Omlet

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
68
borek-tadinda-mukemmel-omlet.jpg

Börek Tadında Mükemmel Omlet Tarifi İçin Malzemeler

• 4 adet patates (ortaboy)
  • 4 adet yumurta
  • 5 dal taze soğan
  • Kaşar peyniri
  • Maydonoz
  • Kırmızı toz biber
  • Sıvıyağ
  • Tuz

Börek Tadında Mükemmel Omlet Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır

Nasıl yaptım?
  1. Patatesleri soyup incecik olacak şekilde doğradım. Daha sonra teflon tavaya sıvı yağ ekledim. (5-6 yemek kaşığı) yağ kızdıktan sonra patatesleri ekleyip biraz kızarttım. (tam kızartmayın ki yumurtayla da pişiceği için hamur olmasın)
  2. Diğer yandan geniş bir kaseye minik doğranmış taze soğanı yumurtayı ve tuzu ekleyip çırptım ve pişen patatesin her yerine gelecek şekilde döktüm.
  3. Tavamın kapağını kapatıp kısık ateşte pişirdim. (sık sık kontrol edinki yanmasın).
  4. Daha sonra düz bir kapak yardımıyla ters düz çevirdikten sonra kaşar peynirini ilave edip kapağı tekrar kapattım. (dilerseniz rendeleyin, dilerseniz dilim halinde)
  5. Peynirim güzelce eridikten sonra toz kırmızı biber ve ince kıyılmış maydanoz ekleyip dilimleyerek servis ettim. (afiyet olsun).
Börek Tadında Mükemmel Omlet Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Börek Tadında Peynirli Puf Omlet Tanımı İçin Malzemeler 3 adet yumurta1 çay kaşığı kabartma tozu2 yemek kaşığı süt (Yoksa su ekleyin)Tuz, karabiber1 yemek kaşığı tereyağ (Pişirmek için)Kaşar peyniri yahut eriyen öbür peynir Börek Tadında Peynirli Puf Omlet Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Börek Tadında Kaygana Tarifi İçin Malzemeler 1 su bardağı un1 su bardağı süt4 adet yumurtaMaydanozDereotu3-4 tane taze soğanın yeşil kısmı1 çay kaşığı tuz1 çay bardağı kadar beyaz peynir rendesi Börek Tadında Kaygana Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Bir kapta unu, sütü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Sebzeli Peynirli Kek (Börek Tadında) Tarifi İçin Malzemeler 2 adet yumurta1 su bardağı sıvı yağ1 su bardağı yoğurt100 gram beyaz peynir180 gram un (2 su bardağından 1-2 parmak az)1 tatlı kaşığı kabartma tozu3 adet orta boy patates1 kapya biber1 adet yeşil biber1 küçük soğan4-5 dal maydanoz1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Börek Tadında Omlet Tarifi İçin Malzemeler *4 adet yumurta *1 çay kaşığı kabartma tozu *3 yemek kaşığı un *PulbiberTuz (isteğe bağlı) *Dereotu (Maydanoz da olabilir) *1 su bardagı kadar beyaz peynir *Tereyağ Börek Tadında Omlet Tarifi Yapılışı Öncelikle bir kaba yumurta ve tereyağ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Kat Kat Çıtır Çıtır İçli Köfte Tadında Börek (Videolu) Tanımı İçin Gereçler 5 adet yufka Sosu için 1 su bardağı sıvı yağ1 çay bardağı + 1 tatlı kaşığı un1 yemek kaşığı sirke (ben üzüm kullandım)1 tatlı kaşığı silme tuz İçine 500 gram kıyma1 adet orta uzunluk soğanYarım çay bardağı sıvı yağ1,5...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
858,505Konular
982,704Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt