Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bora duran Selam şarkı sozu

Hoş geldin! akan02 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
0
169

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Bora duran Selam şarkısı
Selam Bora duran sozleri

Neye yarar kızıp kussem sana
Aşkın bitince var mı tesellisi telafisi
İşe yarar mı kul olmak sana
Gorur mu gozlerin bakar mı bana eskisi gibi
Ne fark eder sana ben olsam olmasam
Gidiyorum ben zaten buralardan
Senin olmadığın her yer bana haram
Sana yollar acık
Ara sıra bana yollarsın selam
Yollarsın selam
Yollarsın selam

Ne fark eder sana ben olsam olmasam
Gidiyorum ben zaten buralardan
Senin olmadığın her yer bana haram
Sana yollar acık
Ara sıra bana yollarsın selam
Yollarsın selam
Yollarsın selam

Soz&muzik:Bora duran

Similar threads

Bora duran Selam şarkısı Selamlama Bora duran sözleri Bora duran Selamlama şarkı sözü Neye yarar kızıp küssem sana Aşkın bitince var mı tesellisi telafisi İşe yarar mı kul edinmek sana Görür mü gözlerin bakar mı bana eskisi gibi Ne fark eder sana ben olsam olmasam Gidiyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
193
Bora duran icerim ben şarkısı İcerim ben Bora duran sozleri Bora duran icerim ben şarkı sozu Dur bir dakika gel otur yanıma anlat bana halini Hangimiz akıllı hangimiz deli cozemedim kendimi Dur bir dakika gel otur yanıma anlat bana derdini Bak bi yanda şarap bi yanda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
159
Bora duran beni oldurdun şarkısı Beni oldurdun Bora duran sozleri Bora duran beni oldurdun şarkı sozu Sana kalbimi versem gozlerim olur musun dedim Aldığın her şeyle beni biraz daha bitirdin İcimden gecen ne varsa soyledim her birinden mermi yapıp En zayıf ve en inanmış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Bora duran lay lay lay şarkısı Lay lay lay Bora duran sozleri Bora duran lay lay lay şarkı sozu Nereden cıktın karşıma Dunya durdu Dondum şaşkına Buradan cıkış yok derken Tuttun cektin duştuğum yerden Hayat yanlış bir hamleyle bitiyor Elde ne varsa alıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
Bora duran gul senin tenin şarkısı Gul senin tenin Bora duran sozleri Bora duran gul senin tenin şarkı sozu Defalarca denedim olmuyor aşkım Ne yaptıysam ben seni unutamadım Bi soz var ya diyorsun gel ayrılalım Ben senden vazgecemem isteme yok hakkın Soyle aşkım senden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
858,556Konular
982,097Mesajlar
32,756Kullanıcılar
yasorektSon üye
Üst Alt