Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bora duran beni oldurdun şarkı sozu

0
110

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Bora duran beni oldurdun şarkısı
Beni oldurdun Bora duran sozleri

Sana kalbimi versem gozlerim olur musun dedim
Aldığın her şeyle beni biraz daha bitirdin
İcimden gecen ne varsa soyledim her birinden mermi yapıp
En zayıf ve en inanmış anımda arkamdan sıktın gittin
Beni oldurdun dun gece
Mezara gomdun olmeden
Son sozum sana sen de burada
Bensiz olama
Beni oldurdun dun gece
Mezara gomdun olmeden
Mutlu olama
Anladım ki ben hic uzulmemiş
Aşkın gazabından hic yanmamış
Oyle safca sevmişim ki seni
Sanki hic buyumemiş bir cocuktum
Beni oldurdun dun gece

Mezara gomdun olmeden
Bensiz olama
Bırakmadın beni kendime
Yalanlar soyledin
Kalbimi caldığın gunden beri
Deliye dondurdun beni
Deliye dondurdun beni
Beni oldurdun dun gece
Mezara gomdun olmeden
Mutlu olama
Beni oldurdun dun gece
Mezara gomdun olmeden
Bensiz olama
Beni oldurdun dun gece
Mezara gomdun olmeden
Mutlu olama

Soz&muzik:Bora duran

Similar threads

Bora Duran Beni Oldurdun Şarkı Sozleri Bora Duran Beni Oldurdun Şarkısı Sozleri Sana kalbimi versem gozlerim olur musun dedim Aldığın her şeyle beni biraz daha bitirdin İcimden gecen ne varsa soyledim her birinden mermi yapıp En zayıf ve en inanmış anımda arkamdan sıktın gittin Beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Bora Duran Beni Oldurdun şarkı sozu Bora Duran Beni Oldurdun şarkısı sozleri 2019 Bora Duran Beni Oldurdun şarkısının sozleri: Sana kalbimi versem gozlerim olur musun dedim Aldığın her şeyle beni biraz daha bitirdin İcimden gecen ne varsa soyledim her birinden mermi yapıp En...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Bora duran beni öldürdün şarkısı Beni öldürdün Bora duran sözleri Bora duran beni öldürdün şarkı sözü Sana kalbimi versem gözlerim olur musun dedim Aldığın her şeyle beni biraz daha bitirdin İçimden geçen ne varsa söyledim her birinden mermi yapıp En zayıf ve en inanmış anımda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
imize Bora Duran Beni Öldürdün Şarkısı Sözleri bora duran beni öldürdün bora duran beni öldürdün şarkı sözleri bora duran beni öldürdün sözleri 2011 yazında radyolarda ve internette Gül Senin Tenin şarkısıyla büyük bir çıkış yapan Bora Duran'ın Beni Öldürdün adlı şarkısının sözlerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Bora Duran Beni Öldürdün şarkısının sözleri Bora Duran Beni Öldürdün şarkı sözü Bora Duran Beni Öldürdün şarkısı sözleri son dönemlerin sevilen şarkıcı Bora Duran'ın seslendirdiği Beni Öldürdün şarkısıda tıpkı sanatkâr gibi sevilen bir parçao ldu Melek'lerim Biz de bu sayfamızda Bora...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
858,505Konular
982,720Mesajlar
33,056Kullanıcılar
forumdas1Son üye
Üst Alt