Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bol Aromalı Erik Marmelatı

Bol Aromalı Erik Marmelatı
0
128

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
2 kilo mürdüm eriği
2 kilo şeker
1 çubuk tarçın
3 4 damla limon suyu
1 paket vanilya
5 6adet defne yaprağı

Erikleri küçük küçük doğrayıp geniş bir tencereye şekerle birlikte aktarın Tarçını da ekleyip orta ateşte erikler yumuşayıncaya kadar bekletin ve blendırdan geçirin Sonra limon suyunu defne yapraklarını ve vanilyayı ekleyip 5 dk Kaynatıp sıcakken şişelere doldurun Afiyet olsun
Kaynak : nefisyemektariflericom

Similar threads

Erik Marmelatı yapılışı Erik Marmelatı Yapımı MALZEMELER 1 kg şeker 1 kg kuru erik 1 adet limonun suyu HAZIRLANIŞI Erikleri bol suda adamakıllı yıkayın, bir tencereye koyun ve eriklerin üzerini biraz aşacak değin dek su katıp, meyveler yumuşayıncaya kadar kaynatın Pişirme işlemi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Erik Marmelatı nasıl yapılır Erik Marmelatı tarifi resimli Erik Marmelatı yapılışı MALZEMELER 1 kg şeker 1 kg kuru erik 1 adet limonun suyu HAZIRLANIŞI Erikleri bol suda adamakıllı yıkayın, bir tencereye koyun ve eriklerin üzerini biraz aşacak dek dek su katıp, meyveler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Erik Suyu ( Mürdüm Eriği) Tarifi İçin Malzemeler *1 kilo mürdüm eriği *2 su bardağı şeker ( şeker miktarı isteğe göre eksiltilip çoğaltılabilir) *Eriklerin üstünü geçecek kadar su *1 kabuk tarçın *56 tane karanfil * Erik Suyu ( Mürdüm Eriği) Tarifi Yapılışı Merhabalar Kuvvetli bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
MALZEMELER 1 kg şeker 1 kg kuru erik 1 adet limonun suyu HAZIRLANIŞI Erikleri bol suda iyice yıkayın, bir tencereye koyun ve eriklerin üzerini biraz aşacak kadar kadar su katıp, meyveler yumuşayıncaya dek kaynatın Pişirme işlemi sırasında erikleri birkaç kez karıştırın ve gerekirse...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Erik Marmelatı Tarifi İçin Malzemeler *25 kilo erik *2 su bardağı su *3 su bardağı toz şeker *1 yemek yemek kaşığı limon suyu Erik Marmelatı Tarifi Yapılışı Merhaba şimdi bütün zamanı tatlı mı tatlı erik marmelatı yapma vakti Eriklerimizi bol suda yıkayalım süzgeçe alalım Ortadan ikiye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt