Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bir Yanlamasına Gururum Ağır Basıyor Bir Yana Aşkım...

Bir Yanlamasına Gururum Ağır Basıyor Bir Yana Aşkım...
0
150

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Merhaba arkadaşlar durumu özet olarak anlatmaya çalışcam
Lise 3 te başladık çıkmayaYaklaşık 15 ay çıktıktan sonradan Lise 4'ün yarılarında benden hoşlanmadığını bir başkasından hoşlandığını söyleyip ayrıldıBenim ona olan hislerim halen birincil günü gibiykenBende sineye çekip hırslandım ve birlikte hayallerimiz olan üniversiteyi kazandımGüya iyi arkadaş numarası yapıp sınav sonuçlarımı öğrendi benden Sınav zamanları,tercih zamanları her zaman yakın davranıyordu banaBende umarsamıyordum o ara pek kendimi ders çalışmaya vermiştim kiBunun kazanamadığını öğrendim ve dün parkta otururken karşıdan geliyordu birdenbire ağlıyarak boynuma sarıldıBir cafeye gidip sakince konuşmamızı söylediBeni çok özlediğini,koskocoman bir kusur yaptığını,2ci bir baht istediğini ve üniversiteyi kazanamadığını söylediBende umursamaz bir tavırla 2sene hazırlanırsız bak ÖSYM sana 2ci bir yargı veriyor diyip kalktım masadanAma o bana sarıldığında onun kokusunu alınca bir acayip oldum kaç saatir o melankolik havadayımÜniversiteyi kazandım ama onun sevincini bile buruk yaşıyorum şuanSizce gururumu hiçe sayıp ona bir kısmet versemmi ? Yoksa diğer kızlarla yaramı hafifletsem mi ?

858,505Konular
982,790Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt