Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bir sevdiğim var ; lakin benden büyük.

Bir sevdiğim var ; lakin benden büyük.

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Sevgili arkadaşlar
Daima düşünürdüm buraya yazmak abuk subuk gelirdi de
Hemen daha iyi anlıyorum ve ben de yazacağım
Benim bir derdim var Bana şiir yazdıran Beni çılgına döndüren

O derdim bir kız Adını bilmiyorum öğrenemedim Lisede Ben 9sınıfım o 10 sınıf Ben natürel en küçük sınıf kategorisinde olduğum için ve lisede de etraf odluğu için pek şansım yok Evet böylece yakışıklı biri de değilim Ortamım da yok , kendi halinde bir gencim Birgün bunu gördüm Bütün senelerdir düşündüğüm kız modeli Hatta bugün de tam yanımdan geçti yavaş yavaş anlayacak ona baktığımı Çünkü ne süre görsem kilitleniyorum Başlatmak istiyorum ; lakin beceriksizce de olmaz Yaş bir engel yok bence Sonuçta 97 yılının , bir kış akşamı , gece yarısı doğmak benim istediğim bir şey değildi ?

Açılacağım Nasıl yapmalıyım ? Çevremdekilerin deyişlerini umursamıyorum Çünkü imkansız diyorlar

Teşekkür Ederim

Similar threads

Sevgili arkadaşlar Defalarca düşünürdüm buraya yazmak saçma gelirdi de Derhal daha iyi anlıyorum ve ben de yazacağım Benim bir derdim var Bana şiir yazdıran Beni çılgına döndüren O derdim bir kız Adını bilmiyorum öğrenemedim Lisede Ben 9sınıfım o 10 derslik Ben natürel en ufak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Merhabalar, ben de bir fazla arkadaş gibi ''nasıl tanışsam, konuşamıyorum, dilim tutulur'' diyenlerdendim, ama bir akşam her şey değişti, aslında pek olmadığını anladım Yavaştan gireyim konuya Uzun oldu farkındayım ayrıntılar önemlidir bu yüzden biraz detaya girdim, katlanma gösterip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
EVLÂT KATİLİ BİR BABANIN İTİRAFLARI Sakın! Bu, senin hikâyen olmasın Bir evlât katiliyim ben İşlediğim cinâyetin farkına yeni varan bir sarhoşluk içinde, etkemik yığını ruhsuz bir ceset karşısında avazım çıktığı kadar bağırıyorum: Yavrum, seni ben öldürdüm; Affet beni evlâdım! Aman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
hala bir nickim değil diye üzülenler ilacınız burda) EN KARİZMA NİCKLER нαуαттα кαяşιмα çιкαη єη zαναℓℓι ∂öηєкѕιη!!!! нєяşєуι ѕσя∂υğυм нαуαт вєηι яαнαт вιяαк яσ¢к,мєтαℓ νє ƒяρ ує şєутαη ιşι∂ιуєηℓєя¢єναρ νєяιη :şєутαη вυηυη ηєяєѕιη∂є? уιηє ѕєηѕιz güηєş вαтıуσяуιηє ѕєηѕιz αкşαм σℓυуσявєηι...
Cevaplar
0
Görüntüleme
177
en güzel aşka dair nickler!!! aşka dair nickler mavi gözlerle ilgili nickler sevdiğini söyleme nickleri öpücükle ilgili öpücükle güzel sözler Evetdedim belirsiz bir şekilde Yumdu gözlerini şaşırdım Sonradan anladım ancak kalbinde seyrediyordu beni @)) sana dijital bir gül yolluyorum, çünkü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
176
858,505Konular
982,838Mesajlar
33,077Kullanıcılar
Lequste44Son üye
Üst Alt