Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bir Resmin Arka Planı Nasıl Değiştirilir? Videolu Anlatım

0
149

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Bir Resmin Arka Planı Nasıl Değiştirilir?
Bir Resmin Arka Planını Nasıl Değiştirebilirim?
Bir Resmin Arka Planı Nasıl Değişir?
Photoshopla Bir Resmin Arka Planı Nasıl Değiştirilir?

Kendi Yapımımdır ' cCasT '

Similar threads

Bir Resmin Arka Planı Nasıl Değiştirilir? Bir Resmin Arkadaki Planını Nasıl Değiştirebilirim? Bir Resmin Arka Planı Nasıl Değişir? Photoshopla Bir Resmin Arkadaki Planı Nasıl Değiştirilir? Bir Resmin Arka Planı Nasıl Değiştirilir? Videolu Anlatım Kendi Yapımımdır ' cCasT ' *
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
Photoshop İle Arka Plan Değiştirme Photoshop İle Arka Plan Değiştirmek Photoshop İle Arka Plan Nasıl Değiştirilir Adobe photoshop ta Arka planı değiştirmek diyelim bi resminizin arka planından hoşnut değilsiniz Arka plana deniz nehir vb gibi guzel bir manzara koymak istiyorsunuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
photoshopta arka plan nasıl değiştirilir photoshopta arka plan değiştirme Bu konuda photoshopta arka plan değiştirmeyi oğreneceğiz Cok basit bir işlemimagesphotoshoptaarkaplandegistirme5ad337622c344png imagesphotoshoptaarkaplandegistirme5ad337637f6ff pentool ile resmin kenarlarını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
202
Photoshopla arka plan değiştirme Photoshop ile arka plandaki resmi değiştirme Photoshopla arka plan resmi nasıl değiştirilir
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Twitter Arka Planları Nasıl Değişir Twitter Arka Plan Resmi Nasıl Değiştirilir Arkadaşlar Sosyal Ağların vazgeçilmezlerinden olan, Twitterda arka planı başkalaşmak için yapmanız gerekenler Twitter üzerinden arka planı değişim seçeneğinden istediğiniz resmi yükleyebiliyorsunuz Normalde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
858,505Konular
982,762Mesajlar
33,063Kullanıcılar
netflixdunySon üye
Üst Alt