Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bir kız nasıl affeder _?

Bir kız nasıl affeder _?
0
157

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Evet arkadaşlar bu konuda yorumlarınızı istiyorum,, kız arkadaşımı fazla kırdım ve acilen beni affetmiyorne gibi delice şeyler yapılabilir eğer fikri olan varsa lütfen çekinmesin bi akıl versin(giderken kız arkadaşım yengeç burcu eğer asistan olabilirse bu)
Onu çok seviyorum ya 1 hafta oldu ayrıyız

Similar threads

Merhaba arkadaşlar Sevdiğim bir kız var bu kızı facebooktan buldum ve onunla aramızda şu konuşmalar geçti: Not: Kız ile aynı köyde oturuyoruz İkimizde Üniversite Okuyoruz Aramızda 3 yaş var Ben: Merhaba xxx Bu mesajı uzun zamandır yollamayı düşünüyorum Eğer bi mahsuru yahut seni daha yakından...
Cevaplar
0
Görüntüleme
235
Daha önceki konumu haberdar olan bilir http:www2019comaskdoktorunuzniyazdimhtml Lütfen okuyun yalvarıyorum artık o doruğa geldim kızı unutmaya çalışıyorum olmuyor hergün görüyorum çok seviyorum aşığım olmuyor yapamıyorum ne vakit adını duysam,onun hakkında bişey görsem,fotoğrafını görsem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Merhaba kıymetli nicealem üyeleri Ilk Önce herkese selamlar Hikayem azıcık uzun olabilir Okuyup yorumlayan,öğüt verecek arkadaşlara çoktan teşekkür ederim Lütfen dalga geçici yorum yapıcak arkadaşlar okumayı şimdiden bıraksın Evet Neresinden başlasam bilemiyorum Arkadaşlar ben bir kızla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
15 dk dır Forumda Dolaşıyorum Her Zaman Benzer Sor Bir Kızla NAsıl Tanışılır? Kız ile tanışmayı size şöye anlatim: Tanışacağınız kızı üstün görmeyinYani kanatlı bir melek değilBir insan insan olarak görürseniz kendinizi sıcacık hissedersiniz ilk olarak kızın sevgilisinin olup olmadığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Bu soruya bir bayanın verebileceği cevaplar ve bu cevapların reel anlamları : 1Olmadığı için üzgünüm; fakat lütfen dost kalalım (İstediğin şey muhtemel yok Ama yanımda olmaya devam et Beni evime getirip götürecek, güldürüpeğlendirecek, ağırlama yerlerinde eşlik edecek, faturalarımı yatıracak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
858,505Konular
982,820Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt