Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İntihar etmeyi düşünüyorum

İntihar etmeyi düşünüyorum
0
102

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Daha önceki konumu haberdar olan bilir http:www2019comaskdoktorunuzniyazdimhtml

Lütfen okuyun yalvarıyorum

artık o doruğa geldim kızı unutmaya çalışıyorum olmuyor hergün görüyorum çok seviyorum aşığım olmuyor yapamıyorum ne vakit adını duysam,onun hakkında bişey görsem,fotoğrafını görsem ağlamaya başlıyorum hayatımda ilk kere birine aşık oldum ciddiyim arkadaşlar kıza ekim ayından beri sırılsıklam aşığım şaka yapmıyorum aynı sınıftayız okulda yarın napıcağımı hiç bilmiyorum 6ders boyunca kesintisiz ağlarım heralde 17yaşındayım ve şuanda çevremden olsun,arkadaşlarım olsun kimse beni anlamıyor cümbür cemaat takma kafana sana kızmı yok diyor lakin olmuyor işte olmuyor sırılsıklam aşığım bir sevgilimden ayrıldım evet dese dünyanın en mutlu insanı olucam lakin sevgilisi olmasa bile senle yapamam çok safsın dediDershanede ygs denemesine girdim saat 5 civarı türkçe 19net sosyalden 29net yaptım normalde Türkçe netim 26dan aşağa düşmezdi hayatımın en fena gününü geçirdim bu durum yüzündendershaneye sırası gelmişken yolda intihar etmeyi düşündüm yapıyordumda bunu arkadaşım engel oldu kesintisiz ağlıyorum gözümden gözyaşı yetkisiz olmuyor psikolojim bozuldu yengeç burcuyum bide bilen bilir çok fena bir durumdayım 12gün içinde toplu hap içerek okulda kendimi öldürmeyi düşünüyorum bu yazıyı yazarken bile tüm tshirtümün üstü gözyaşları yüzünden sırılsıklam oldu hayatımda hiçbir kız için ağlamamıştım ağlamayı bırakın üzülmemiştim bile gidene git demişimdir her zamanŞuandaki kızla durumum bana alınmış yok bidaha böylece şeyler söylemiceksen arkadaş kalalım demişti kız sevgilisyle cumartesi günü çıkmaya başladı 20 yaşındaki adam ya abisi yaşında seviyormusun diye sordum sevmiyorum ama fazla hoşlanıyorum diyor psikolojim bozuldu en ince ayrıntısına kadar ağlamaktan kendime gelemiyorum sınava giderken bile sürekli gözlerim doluyordu aklıma geldikçe ölsemde kurtulsam bundan böyle şu acıdan ya bıktım çok kötü

858,505Konular
982,836Mesajlar
33,077Kullanıcılar
Lequste44Son üye
Üst Alt