Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bir evlatdan anneye

Hoş geldin! vbasic tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Bir evlatdan anneye
0
149

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Yaşam denen yolun ortalarındayım; ama hala cocuğum ben

Kendimi en zayıf, en umutsuz hissettiğim anlarda, aradığım gucu senin sozlerinde buluyorum

Varlığına bu kadar ihtiyac duymamın sebebi bu zaten

Oysa sende insandın ve seninde zayıf anların vardı Bunları hic gostermedin bize Her zaman ayakta, her zaman gucluydun Bu yuzden rahattım ben

Duygularını en iyi şekilde dile getiren ben, şimdi bu yazıyı yazarken kelimeler yetersiz kalıyor

Hicbir şey senin verdiklerinin karşılığı olamaz

Bir evlatdan anneye
Beni bilirsin, biraz vurdumduymazım Sen hep bana gamsız derdin Belki de sen bu kadar gam cektiğin icin aldırmaz oldum her şeye Yokluğa direnmeyi, acımı icime gomup başım dimdik dolaşmayı senden oğrendim

Sen bu vurdumduymaz, gamsız kızına aldırma Sana duyduğum sevginin buyukluğunden de asla şuphe etme

Senin gibi bir ANNEye sahip olduğum icin şanslıyım

Teşekkurler anne, her şey icin

SENİ SEVİYORUM (Alıntı)