Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bir evlatdan anneye

Bir evlatdan anneye
0
119

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Yaşam denen yolun ortalarındayım; lakin hala çocuğum ben

Kendimi en kuvvetsiz, en çaresiz hissettiğim anlarda, aradığım gücü senin sözlerinde buluyorum

Varlığına bu değin gereksinim duymamın sebebi bu zaten

Ancak sende insandın ve seninde zayıf anların vardı Bunları hiç göstermedin bize her zaman ayakta, her zaman güçlüydün Bu yüzden rahattım ben

Duygularını en iyi şekilde dile getiren ben, şu anda bu yazıyı yazarken kelimeler eksik kalıyor

Hiçbir şey senin verdiklerinin karşılığı olamaz

Bir evlatdan anneye
Beni bilirsin, birazcık vurdumduymazım Sen hep bana gamsız derdin Olur Ya de sen bu dek gam çektiğin için etkilenmez oldum her şeye Yokluğa direnmeyi, acımı içime gömüp başım dimdik dolaşmayı senden öğrendim

Sen bu vurdumduymaz, tasasız kızına aldırma Sana duyduğum sevginin büyüklüğünden de katiyen tereddüd etme

Senin gibi bir ANNEye sahip olduğum için şanslıyım

Teşekkür Ederim anne, her şey için

SENİ SEVİYORUM (Alıntı) *

Similar threads

Yaşam denen yolun ortalarındayım; ama hala cocuğum ben Kendimi en zayıf, en umutsuz hissettiğim anlarda, aradığım gucu senin sozlerinde buluyorum Varlığına bu kadar ihtiyac duymamın sebebi bu zaten Oysa sende insandın ve seninde zayıf anların vardı Bunları hic gostermedin bize Her zaman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
Anneye cicek uzerine yazılan kısa notlar Annenize cicek gondereceksiniz ve uzeirne ne yazacağınızı bilmiyorsunuz hic dert etmeyin sizler icin hazırladığımız kısa ve guzel anneye ozel sozler arasından sizinde annenize uygun bir soz bulabilirsinizGondereceğiniz ciceklerin uzerine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
180
Anneye sevgi ile ilgili mektup ornekleri Canım Anneme Mektup Sevgili anneciğim; Sana bu mektubu sevgimi soylemek icin yazıyorum Ama bu sevgimi ne soyleyebilirim nede yazabilirim Zaten sevgi ne soylenir nede yazılır, sevgi sadece gosterilir Sen de bana kimsenin gostermediği ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
288
Anneye sevgi ile ilgili mektup örnekleri Canım Anneme Mektup Sevgili anneciğim; Sana bu mektubu sevgimi anlatmak için yazıyorum Lakin bu sevgimi ne söyleyebilirim nede yazabilirim Zaten sevgi ne söylenir nede yazılır, sevgi yalnızca gösterilir Sen de bana kimsenin göstermediği ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
Anneye forum anlatma ne bu? forum anne +noluyor burda? yazı yazıyosun işte işte +öss'yi kazandırıyor mu hiç olmazsa? değil +çat (pc fişi bi hışımla çekilir) yürü deneme çöz! kimle konuşuyorsun? + kimseyleee foruma yazı yazıyorum hııı e sadece sen mi yazıyorsun onlar sana yazmıyor mu +...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
858,500Konular
982,387Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt