Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum lütfen!!!!

bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum lütfen!!!!
0
105

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum lütfen!!!! fiziki destek istiyorum arkadaşlar selamlama,87doğumluyum ve annem babam ayrı 90dan beri babamı görmüyorum,hiç bir şekilde somut ve manevi takviye görmedim nafaka bağlanmış fakat ödememiş,bizimkilerde hiç üzerine düşmemişlerannem de hakkını aramamış ve o adamın da canına minnet hiç bir şekilde ulaşmaya kalkmadı banaşuan açık adresi değil muhakkak elimde,belli değilim ama bulunabileceğini duydum benim sizlere sormak istediğim şey bir avukata başvurursam bulunabilir mi adresi ve benden nekadar para çıkar bu dava için(annem hiçbir şekilde avukata para veremem,zaten fazla isterler diyo,yani yardım olmayacak bana,açıkcası onun parasını da istemiyor) fakat ben hakkım olduğumu düşünüyorum,sonuçta 20yıldır hiç bir destek görmedimbirikmiş olan paramı alabilir miyimbirde sigorta başlangıcım var fakat şuan çalışmıyorum,bununla da bir ilgisi var mı? eğer bilginiz varsa desteklerinizi bekliyorum,tşkler  

858,505Konular
982,659Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt