Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

bilgisayar işletim sistemi çeşitleri nelerdir

0
118

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14

DOS
Dos Tabanlı Windows İşletim Sistemleri
Novell
Linux
Unix
Windows NT
Windows 2000
Windows XP
Windows Vista

a) Birinci Nesil İşletim Sistemleri (19451955)
b) İkinci Nesil İşletim Sistemleri (19551965)
c) Üçüncü Cins İşletim Sistemleri (19651980)
d) Dördüncü Cins İşletim Sistemleri (1980) *

Similar threads

Bilgisayar Bölümleri Bilgisayarın Bölümleri Nelerdir Bilgisayar doğrusu birçok parçanın birlikte çalıştığı bir sistemdir Görüp dokunabildiğiniz maddesel parçalar topluca teçhizat olarak adlandırılır bir de, Yazılım, donanıma ne yapacağını söyleyen komutları veya programları belirtir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
işletim sistemi çeşitleri nelerdir, kaç çeşit işletim sistemi var, işletim sistemlerinin isimleri İşletim sistemi, bilgisayar donanımı ile kullanıcı ve programlar arasında etkileşimi sağlayan, kullanıcıya ve daha sonra yazılacak programlara birtakım hazır imkanlar sunan, teçhizat olsun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Bilgisayar Bolumleri Bilgisayarın Bolumleri Nelerdir Bilgisayar gercekte bircok parcanın birlikte calıştığı bir sistemdir Gorup dokunabildiğiniz fiziksel parcalar topluca donanım olarak adlandırılır Diğer taraftan, Yazılım, donanıma ne yapacağını soyleyen komutları veya programları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
işletim sistemi ceşitleri nelerdir, kac ceşit işletim sistemi var, işletim sistemlerinin isimleri İşletim sistemi, bilgisayar donanımı ile kullanıcı ve programlar arasında etkileşimi sağlayan, kullanıcıya ve sonradan yazılacak programlara birtakım hazır imkanlar sunan, donanım olsun yazılım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
İşletim sistemleri hakkında bilgi, işletim sistemi nedir, başlıca işletim sistemleri İşletim sistemi, bilgisayar donanımının aracısız olarak denetimi ve yönetiminden, temel sistem işlemlerinden ve başvuru formu programlarını çalıştırmaktan sorumluluk sahibi olan sistem yazılımıdır İşletim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
858,505Konular
982,660Mesajlar
33,047Kullanıcılar
felix66668Son üye
Üst Alt