Bezirgani Tanımı İçin Gereçler
- Kurutulmuş kırmızı biber (yenileceği kadar)
- 1 büyük uzunluk soğan
- 1,5 limon suyu
- 1 tatlı kaşığı tuz
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
Bezirgani Tanımı Yapılışı
- Birinci olarak kurutulmuş biberlerimizi bol suda yumuşayana kadar haşlıyoruz ve soğumaya bırakıyoruz.
- Soğuyan biberlerimizi ve soğanımızı ince ince kıyarak doğruyoruz (en değerli kısım burası biraz vakit alıyor ).
- Yeterlice kıydığımız biber ve soğanları bir kaba alıp yağını tuzunu limon suyunu ekleyip yeterlice karıştırıyoruz ve yemeğe hazır????.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.