Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Beynin egzersiz yapısı hakkında..çok önemli!! - çok sıkıntılı bir mevzum var-
Us Sağlığımız ve Çalışma
Evimiz yeni yapılan camiye yakındı Bir Takım tanıdıklarımız, evleri yakın olduğu hâlde camiye arabayla gelmeyi tercih ediyordu Ben ise, yürüye yürüye gidiyordum Namaz çıkışı bazen beni arabalarına ağırlama ediyorlar ve mecburen arabayla eve geri dönüyorduk Ben de...
Beyin insanın var olması, yemek hazırlaması, sabah uyanıp işe gidebilmesi ve her gün aynı işte çalışıp benzer uğraşılarına devam ederken bir yandan da yeni hobiler edinmesine yarayan yaklaşık 1500 gram ağırlığında tuhaf, jölemsi kıvamdan ve derin yarıklarla birbirinden ayrılan şişkin kıvrımlı...
İnsanın zihin kapasitesi onun beynindeki nöronlar arasında kurduğu bağlantılara bağlıdır. Hepimiz yaklaşık olarak 15 milyar sinir hücresi ile dünyaya geliriz. Önemli olan bu sayı değil, bu nöronlar arasında bizim kurduğumuz bağlantılar.
Doğduğumuzda milyarlarca nöronun gövdeleri hazırdır ve...
Endorfin maddesi bakımından zengin olan bitter çikolata, vücuttaki sinir hücrelerini en işlevsel hale getirir. Yapılan araştırmalarda diğer çikolatalara göre kakaonun en saf hali bulunan bitter çikolata, aynı zamanda güçlü bir antioksidan maddesi olan flanovol tarafından zengindir. Peki bir...
İnsan bedeninde meydana gelen hareket meselelerine neden olan nörolojik rahatsızlıklar, şahısların hayatı da kıymetli ölçüde etkiliyor. Bu sıkıntıların tedavisinde ise son yıllarda öne çıkan 'Derin Beyin Stimülasyonu' yani halk ortasında bilinen ismiyle 'Beyin Pili' şahısların hayata daha sıkı...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.