Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Besleyici Elma Armut Püresi

Besleyici Elma Armut Püresi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Besleyici Elma Armut Püresi Tarifi İçin Malzemeler

*1 elma
*1 armut
*1 yemek kaşığı yulaf unu
*23 bebe bisküvisi
*Biraz tarçın

Besleyici Elma Armut Püresi Tarifi Yapılışı Elmayı biraz suda haşladım Armutu ben rendeledimEğer armut sertse onu da haşlayabilirsiniz Meyveleri haşladığımız su ile yulaf ununu karıştırıyoruz En son bütün malzemeleri karıştırıp blendırdan geçiriyoruz Benim ikiz bebeklerim olduğu için bu kadar püre oldu daha az olsun isterseniz ölçüleri yarıya indirebilirsiniz Bu arada bebekler çok severek yiyorlar bu püreyi afiyet olsun

Similar threads

Meyveli Yulaf Ezmeli Muhallebi Tarifi İçin Malzemeler *34 kuru kayısı *1 küçük boy armut *1 küçük boy elma *2 tatlı kaşığı yulaf ezmesi *2 ölçek devam sütü *23 bebe bisküvisi *Biraz tarçın Meyveli Yulaf Ezmeli Muhallebi Tarifi Yapılışı Kuru kayısıları sıcak suda biraz bekletiyoruz Elma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Bebeklere Doyurucu Meyve Püresi Tarifi İçin Malzemeler *1 tane küçük muz *1 dilim armut *1 dilim elma *1 dilim kivi *2 tane bebe bisküvisi *Pirinç unu Bebeklere Doyurucu Meyve Püresi Tarifi Yapılışı Pirinç ununu bebeğiniz 1 yaşından küçükse su ile pişirin ben yaklaşık olarak yarım çay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Pirinç Unlu Armut Püresi Tarifi İçin Malzemeler *1 yemek kaşığı pirinç unu *2 orta boy armut Pirinç Unlu Armut Püresi Tarifi Yapılışı Soğuk suda pirinç ununu seyrelttim daha sonra az suda pişirdim Armutları soyup püre haline getirdim ve hepsini birleştirip karıştırdım Armutlar sertse biraz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Bebekler İçin Meyveli Kahvaltı Tarifi İçin Malzemeler *1 yemek kaşığı yulaf unu *yarım yemek kaşığı pirinç unu *1 küçük elma *1 küçük armut *4 ölçek su ya da devam sütü (120 ml, biraz tarçın, 23 bebe bisküvisi, 1 tatlı kaşığı tahin) Bebekler İçin Meyveli Kahvaltı Tarifi Yapılışı Elma ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Kavanozda Meyve Püresi (Bebekler İçin Ev Yapımı) Tarifi İçin Malzemeler *1 adet muz *1 adet elma *1 adet armut *1 adet havuç *56 adet bebe bisküvisi *2 yemek kaşığı irmik *Su Kavanozda Meyve Püresi (Bebekler İçin Ev Yapımı) Tarifi Yapılışı Merhaba 6+ aylık bebeğime hazır püreler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
858,505Konular
982,685Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt