Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bebeklere Doyurucu Meyve Püresi

Bebeklere Doyurucu Meyve Püresi
0
110

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Bebeklere Doyurucu Meyve Püresi Tarifi İçin Malzemeler

*1 tane küçük muz
*1 dilim armut
*1 dilim elma
*1 dilim kivi
*2 tane bebe bisküvisi
*Pirinç unu

Bebeklere Doyurucu Meyve Püresi Tarifi Yapılışı Pirinç ununu bebeğiniz 1 yaşından küçükse su ile pişirin ben yaklaşık olarak yarım çay bardağı su 1 tatlı kaşığı sütlü pirinç ununu pişirdim
Daha sonra bütün meyveleri blendırdan geçirdim Püre kıvamına gelince un gibi ezdiğim bebe bisküvisini ve pirinç ununu ekledim ve 1 dakika daha çırptımBugün ara o günümüz de yaptım bebeğim afiyetle yedi severek dilerseniz çilek portakal falanda ekleyebilirsiniz üzerine tarçında serpebilirsiniz

Similar threads

Bebeklere Meyve Püresi Tarifi İçin Malzemeler *1 dilim ananas *Yarım muz *2 çilek *1 kivi Bebeklere Meyve Püresi Tarifi Yapılışı Muzu çatalla iyice eziyoruz Diğer meyveleri cam rendeden geçirip karıştırıyoruzBebişlere afiyetle yediriyoruz
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Çilekli Meyve Püresi Tarifi İçin Malzemeler *1 tatlı kaşığı pirinç unu *Yarım çay bardağı su *Organik bahçe çileği 67 adet *56 adet bebe bisküvisi Çilekli Meyve Püresi Tarifi Yapılışı Cezveye suyumuzu alıyoruz, kısık ateşte pirinç unumuzu ilave ediyoruz Topaklanmaması için karıştırıyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Besleyici Elma Armut Püresi Tarifi İçin Malzemeler *1 elma *1 armut *1 yemek kaşığı yulaf unu *23 bebe bisküvisi *Biraz tarçın Besleyici Elma Armut Püresi Tarifi Yapılışı Elmayı biraz suda haşladım Armutu ben rendeledimEğer armut sertse onu da haşlayabilirsiniz Meyveleri haşladığımız su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Kavanozda Meyve Püresi (Bebekler İçin Ev Yapımı) Tarifi İçin Malzemeler *1 adet muz *1 adet elma *1 adet armut *1 adet havuç *56 adet bebe bisküvisi *2 yemek kaşığı irmik *Su Kavanozda Meyve Püresi (Bebekler İçin Ev Yapımı) Tarifi Yapılışı Merhaba 6+ aylık bebeğime hazır püreler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Avokado Portakallı Meyve Püresi Tarifi İçin Malzemeler *23 dilim avokado (erimiş) *Avuç dolusu bebe bisküvisi *1 portakalın suyu *Yarım çay bardağı bebek elma suyu Avokado Portakallı Meyve Püresi Tarifi Yapılışı Tüm malzemeleri mikserle çırpın Bebeğinize afiyetle yedirin Unutmayın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
858,505Konular
982,791Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt