Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Benim İçin Fazla Manâlı ! İlgilenirseniz Sevinirim.

Benim İçin Fazla Manâlı ! İlgilenirseniz Sevinirim.
0
124

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Arkadaşlar Ben 1 hafta öncesi bi dostluk sitesinden 1 kızla tanıstımmsnde konustuk 2 saat kdr baktıkki onunda yasım tarzı benım gıbı yanı şöyle söyliyeyim anne baba ayrı benımde anne baba ayrı ve bırcok şey ayn iyi anlasıyoruz bırbırımızle konususrken mutluyuz sıkılmıyoruz neyse tanıstığımdan 3 gün daha sonra beni rivaya çağırdı goruşmek için bende gittim annesiyle kardeşiyle tanıstırdı işte cok konuşamadık bende bıraz suskunum annesının yanında hıc bişey konusamadım neyse sonradan tabiki ben döndümbana salıya kdr 100 ytl bulmam gerekli diye bir msj cekti bende 21 agustosta askere gidiyorum 17 sınde ayarlarım felan dedım benım kafama takılan şu oluyor bu kız bana senden hoşlandım dıyor 18 yasında kendısı bende cok sevdim onu beklıcem senı dıyor daha 1 hafta olmasına karşın bağlanmak istemıyorum askere gıdıyorum cunkı 100 ytl ihtiyacı var ve ben ne yapıcamı bılmıorum ben finansal yonunde değilim olayın sadece bana doğrumu yalanmmı soyluyor ben bana olan hareeketlerınden ve konustuklarından bunu anlayamadım bana bı akıl verırmısınız ne yapmam gerekli herşeyı olurunamı bırakıyımne yapayım cok zorlama durumdayım

858,500Konular
982,380Mesajlar
32,976Kullanıcılar
arktristSon üye
Üst Alt