Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Beni İlgilendirmez !

Beni İlgilendirmez !
0
136

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Cocuk bir gun babasına sormuş;

Biz insanlar nasıl olduk?
Baba cevap vermiş;
Maymunlardan tureye tureye biz olduk
Cocuk babasına pek guvenmeyip annesine gidip sormuş
Anne biraz duşundukten sonra cevap vermiş;
Allah, Adem baba ile Havva annemizi yaratmış, nesilden nesile biz olmuşuz
Ama anne, babam dedi ki maymunlardan tureye tureye biz olduk
Anne cevap verir;
O babanın sulalesi Beni ilgilendirmez

Similar threads

Cocuğun biri babasına sormuş : baba biz nasıl olduk? baba cevap vermiş ''maymunlardan tureye tureye biz olduk'' demiş tabi cocuk babasının lafına inanmamış annesine biz nasıl olduk demiş? annesi: ALLAH Adem babayla Havva annemizi yaratmış nesilden nesile biz olmuşuz demiş cocuk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Çocuk bir gün babasına sormuş; Biz millet nasıl olduk? Baba yanıt vermiş; Maymunlardan türeye türeye biz olduk Çocuk babasına böylece güvenmeyip annesine gidip sormuş Anne biraz düşündükten sonra yanıt vermiş; Allah, Adem baba ile Havva annemizi yaratmış, nesilden nesile biz olmuşuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Çocuğun biri babasına sormuş : baba biz nasıl olduk? baba cevap vermiş ''maymunlardan türeye türeye biz olduk'' demiş tabi çocuk babasının lafına inanmamış annesine biz nasıl olduk demiş? annesi: ALLAH Adem babayla Havva annemizi yaratmış nesilden nesile biz olmuşuz demiş çocuk demişki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
En komik Politika Fıkraları komik Politika Fıkraları Politika Fıkraları Politika Nedir? İşte budur : Cocuk babasına sorar: Baba politika nedir? Baba şoyle der: Bak oğlum, ben eve para getiriyorum, oyleyse ben kapitalistim Annen parayı yonetir, oyleyse o hukumettir Deden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
214
En Guzel Nasrettin Hoca Fıkraları Abdessiz kılmıştım hoca bir gun ağacın altında namaz kılıyormuşnamazı bittiken sonra allahım sen duvamı kabul et demiş ağactaki adam etmem demişhoca:etmessen etme bende zaten abdessiz kılmıştım demiş UZUNTUDEN NE YAPDIĞIMI BİLİYORMUYUM...
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
858,505Konular
982,700Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt