Ben Bilmem Eşim BilirDünyaya Açılıyor! ben bilmem eşim bilir ben bilmem eşim bilir romanya yarışma programları Sevgili melekler, sürekli biz diğer ülkelerin tv kanallarında yayınlanan müsabaka formatlarını kopyalayacak değiliz ya! Bu defa de bizim yarışma formatımız bir başka ülke kadar satın alındı Romanya'nın bir tv kanalı, Ben Bilmem Eşim Biliryarışmasının formatını satın aldı Yarışma benzer şekilde orada da yayınlanıyor 1548621500 1548621500 benbilmemesimbilirdunyayaaciliyor5c4e16c0a4d98benbilmemesimbilirdunyayaaciliyor5c4e16c0a4d98 benbilmemesimbilirdunyayaaciliyor5c4e16c0a4d98 Sunuculuğunu Gabriel Coveseanunun yaptığı program Jumatatea Mea Stie ismi ile önümüzdeki sezon sonuna kadar yayınlanacak Ben Bilmem Eşim Bilir fırtınası bu kez Romanyalı çiftleri ve izleyenleri hafta sonları heyecanlandırıp, eğlendirecek Romanyanın ardından Ben Bilmem Eşim Bilirin Dubaiye de satışı yapıldı Yeni sezonda gösterilmeye başlanacak olan programın Dubaideki hazırlıkları sürüyor Keza tüm dünyada büyük ilgi gören Ben Bilmem Eşim Bilirin, diğer ülkelere satılması için görüşmeler devam ediyor
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.