Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

"Ben Bilmem Eşim Bilir" Dünyaya Açılıyor!

"Ben Bilmem Eşim Bilir" Dünyaya Açılıyor!
0
67

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Ben Bilmem Eşim BilirDünyaya Açılıyor! ben bilmem eşim bilir ben bilmem eşim bilir romanya yarışma programları Sevgili melekler, sürekli biz diğer ülkelerin tv kanallarında yayınlanan müsabaka formatlarını kopyalayacak değiliz ya! Bu defa de bizim yarışma formatımız bir başka ülke kadar satın alındı Romanya'nın bir tv kanalı, Ben Bilmem Eşim Biliryarışmasının formatını satın aldı Yarışma benzer şekilde orada da yayınlanıyor 1548621500 1548621500 benbilmemesimbilirdunyayaaciliyor5c4e16c0a4d98benbilmemesimbilirdunyayaaciliyor5c4e16c0a4d98 benbilmemesimbilirdunyayaaciliyor5c4e16c0a4d98 Sunuculuğunu Gabriel Coveseanu’nun yaptığı program “Jumatatea Mea Stie” ismi ile önümüzdeki sezon sonuna kadar yayınlanacak “Ben Bilmem Eşim Bilir” fırtınası bu kez Romanyalı çiftleri ve izleyenleri hafta sonları heyecanlandırıp, eğlendirecek Romanya’nın ardından Ben Bilmem Eşim Bilir’in Dubai’ye de satışı yapıldı Yeni sezonda gösterilmeye başlanacak olan programın Dubai’deki hazırlıkları sürüyor Keza tüm dünyada büyük ilgi gören “Ben Bilmem Eşim Bilir”in, diğer ülkelere satılması için görüşmeler devam ediyor  

858,505Konular
982,836Mesajlar
33,077Kullanıcılar
Lequste44Son üye
Üst Alt