Bebek idrarının saça çok iyi geliyormuş TUĞBA'DAN GARIP ÖNERİLER! 1548615873 1548615873 bebekidrarininsacacokiyigeliyormus5c4e00c5d2020bebekidrarininsacacokiyigeliyormus5c4e00c5d2020 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabertugba15ekim&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg HAPİSHANEDE OLDUĞU DÖNEMDE ACAYIP GÜZELLIK METODLARI ÖĞRENDİĞİNİ IFADE EDEN MEŞHUR MANKEN TUĞBA ÖZAY, BEBEK İDRARININ SAÇA ÇOK IYI GELDİĞİNİ SÖYLEDİ Bir açılışa katılan manken Tuğba Özay, güzellik salonuna gidemeyen hanımlar için bir takım tavsiyelerde bulundu Hapishanede olduğu dönemde saç bakımı konusunda acayip bir metot öğrendiğini belirten Özay, 'Saç bakımı konusunda bir önerim var Ben bunu içeride olduğum dönemde öğrenmiştim Bebek çişi, doğrusu bu şaka değil bildiğiniz bebek idrarının saça geldiği söyleniyor Ben bunu orada uygulayanları gördüm, sonuca inanamadım Saçları için bebek idrarı kullanıyorlardı ve fazla da faydasını görüyorlardı Ben hiç uygulamadım daha Kendi bebeğim olursa neden olmasın Kendi bebeğimin idrarını içerim bile' dedi DIŞ GÜZELLIK İÇ GÜZELLİKTEN KAZANÇ Çekicilik konusunda öncelikle iç güzelliğine fazla ağırlık verdiğini açiklayan Özay, şunları söyledi: 'İnsanın psikolojisinin iyi olması gerekiyor Ben tamamen güzelliğin ilk kez buradan başladığını düşünüyorum' Hanımların pahalı ürünler olmak yerine evde yapılacak pratik yöntemlerle güzelleşebileceklerini anlatan Özay, yüzün maden sodasıyla yıkanmasının cilde geldiğini belirtti Özay, bayanların uygulayabilecekleri pratik çekicilik yöntemlerine ilişkin şunları söyledi: 'Bayanların maden sodasıyla yüzlerini yıkamalarını tavsiye ediyorum Bu da cildinizin toksinlerden arınmasını ve sıkılaşmasını sağlar Buhar banyosunu öneririm Eğer spor salonuna gidemiyorsanız haricen bir yerde bir buhar banyosuna gidemiyorsanız evde bir tencere suyu kaynatıyorsunuz, hatta içine limon, nane özü gibi şeyleri de atarsanız mentol etkisi yaratır Bu hem sinüzitlere iyi gelir keza gözenekleri açar hem de bu şekilde toksinleri atabilirsiniz Bal maskesini de öneriyorum Cildinize yoğurt, bal ve limon suyunu karıştırıp çok güzel bir maske uygulayabilirsiniz Bu maske bacaklar için de fazla iyidir Bütün bacaklara bal maskesini sürüyorsunuz, naylona sarıyorsunuz ve bu da selülitlerden arınmanızı sağlar Yani bunlar güzellik salonlarına gidemeyen hanımlar için tavsiyelerimdir' HAYATIMDA HİÇ ESTETİK YAPTIRMADIM Estetik operasyonlara ilişkin düşüncelerini aktaran Özay, fazla ihtiyacı olan insanların estetik yaptırmasına karşısında olmadığını ama fazla genç yaşta estetik operasyon geçirenlere ise aleyhinde olduğunu açiklama etti Estetik operasyon geçirmeyi düşünmediğini gösteren Özay, sözlerine şöyle devam etti: 'Özellikle genç olanlar daha o yüz hatları yerine oturmadan o estetik operasyonlar yapılıyor ve sonra aralıksız yaptırmak zorunda da kalabiliyor ahali Hatta bazılarının burnu düşüyor, çenesi sarkıyor Bu herif şeyler yaşanıyor O yüzden ben hayatımda hiç estetik yaptırmadım Güzelliğimi Allah'a, aileme ve genlerime borçluyum Gereklilik duymuyorum doğrusu Kendimle barışık bir insanım beğenmediğim hiçbir yerim yok Vücudumun her santimetrekaresini çok beğeniyorum'