Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bebeğin duası...

Bebeğin duası...
0
65

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Bebeğin duası 1548187306 1548187306 bebeginduasi5c543a10d5c72bebeginduasi5c543a10d5c72 http:wwwmumsemacomforumimagesmumsemagif Ey gökleri ve Yeri ve içindekileri yoktan yaratan Rabbim! Ben bir hiçtim, beni Sen Kudretinle yarattın Bana Sen vucüt verdin, hayat verdin, ruh verdin Bunları Sen bağışlamasaydın eğer, hiç kimse beni hiçlikten ve yokluktan çıkarıp bu dünyaya göndermezdi Ben bir anne ve babadan doğdum Ama ben dünyaya gözümü açmadan önce, onlar da nasıl bir bebek beklediklerini bilmiyorlardı Bana Sen kendi dilediğin gibi bir süret verdin Bana dünyada hiç kimseye vermediğin bir sima verdin Alemlerin Rabbi benim yüzümde, yalnızca bana ait bir eserini nasıl işlemiş, göreyim ve göstereyim diye Bana göz verdin, Senin eserlerini göreyim diye Bana kulak verdin, Senin yarattıklarının Seni nasıl zikrediyor işiteyim diye Bana akıl verdin, Seni bulayım diye Bana dil verdin, Seni zikredeyim diye Bana kalp verdin, Seni seveyim diye Dünya ve ahiretin bütün nimetlerini önüme serdin ve bana bir açlık verdin Senden isteyeyim diye Tahsis Etmek istedin çünkü tahsis etmek Senin şanındandır Onun için bana istemeyi öğrettin Aldığım her nefes Senin Rahmetindendir Ya Rabbi Eriştiğim her nimet Senin ihsanındandır Ya Rabbi Neşem, sevinçim, mutluluk ve huzurum her zaman Sendendir Ya Rabbi Senin sıcacık açık nimetlerinin sayısını bilemem, hayal bile edemem Bilsem de saymakla bitiremem Ya Rabbi Yalnız üzerimdeki en büyük nimetini bilirim: Bana şükretmeyi öğreten de Sensin Ya Rabbi  

858,500Konular
982,380Mesajlar
32,976Kullanıcılar
arktristSon üye
Üst Alt