Bayat Ekmekle Sucuklu Yumurta Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet bayat ekmek
- Sucuk
- 5 adet yumurta
- 3 yemek kaşığı rendelenmiş kaşar
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı kekik
- Yarım çay kaşığı pul biber
- Yarım çay kaşığı kara biber
- 1 yemek kaşığı tereyağı
Bayat Ekmekle Sucuklu Yumurta Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Yumurta, rendelenmiş kaşar ve baharatları derin bir kapta güzelce çırpın.
- Büyük uzunluk tavada tereyağı eritip tavaya sucukları dizin iki dakika pişirin.
- Bayat ekmeği dilimleyin.
- Yumurta karışımı ekmeklerin her yerine yumurta gelecek formda döndürün ve tavaya dizin.
- Kalan yumurta karışımını üzerinde gezdirin kapağını kapatıp kısık ateşte pişirin.
- Sonra karşıt çevirip 2 dakika başka tarafını pişirin.
Tüm karışımı döktükleri sonra aygazın altını tekrar açtım.
Bayat ekmek için enfes lezzetli tahlil.
Şimdiden afiyet olsun.
Bayat Ekmekle Sucuklu Yumurta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.