Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Basenlerimden cok dertliyim Sıkılaşmam lazım

Basenlerimden cok dertliyim Sıkılaşmam lazım
0
88

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Selam herkese,

Ben basenlerimden cok dertliyim, o kadar utanıyorum ki artık ustum ince altım başka alemde Diyet yapmakta sıkıntı cekiyorum ama pilates falan onerdiler Benimle aynı sorunu yaşayıp kurtulan var mı?

Similar threads

Selamlama herkese, Ben basenlerimden çok dertliyim, öyle utanıyorum ancak artık üstüm ince altım başka alemde Diyet yapmakta bıkkınlık çekiyorum ama pilates falan önerdiler Benimle benzer sorunu yaşayıp kurtulan var mı? *
Cevaplar
0
Görüntüleme
228
Necip Fazıl Kitap Ozeti Necip Fazıl Kısakurek Kitapları Hakkında Bilgi Necip Fazıl Kısakurek Cole İnen Nur Kitap Ozeti Allah Resulunun mubarek hayatları Eserin yazılışı bir hayli maceralıdır İlk olarak 1950 tarihinde kaleme alınmış,1952 Buyuk Doğu'larında 'Allahın Sevgilisi'...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Bildiğiniz üzere Efsane Oyunlar serimizde çoklukla eski ve oyuncularda başka yer edinmiş, hayatımızda öyküler bırakan oyunları yazıyordum. Serimizin bu kısmında 2018 yılında çıkan Red Dead Redemption II konusunda yazacağım. RDR2 sahiden efsane oyunlar ortasında 3 yılda kendine kusursuz bir yer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Sevgi Hikayeler Sevgi Hikayeleri Kısa Sevgi Hikayeleri Bir Gulun Hikayesi Onlarla yıllar once tanıştım Bir cafede yani yemekten sonra muzik dinlemeye gidilebilen bir yerde Ben masalardan birinde, tek başıma vazonun icinde duruyordum Canım sıkılıyordu aslında Ozel olarak bu iş icin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
338
En Guzel Anneler Gunu İcin Şiirler, Anneme Mektup Ben bu gurbete ile duştum duşeli, Her gun biraz daha suzulmekteyim Her gece, icinde mermer doşeli, Bir soğuk yatakta buzulmekteyim Boylece bir lahza kaldığım zaman, Geceyi koynuma aldığım zaman, Gozlerim kapanıp daldığım zaman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
165
858,505Konular
982,709Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt