Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben basenlerimden cok dertliyim, o kadar utanıyorum ki artık ustum ince altım başka alemde Diyet yapmakta sıkıntı cekiyorum ama pilates falan onerdiler Benimle aynı sorunu yaşayıp kurtulan var mı?
Selamlama herkese,
Ben basenlerimden çok dertliyim, öyle utanıyorum ancak artık üstüm ince altım başka alemde Diyet yapmakta bıkkınlık çekiyorum ama pilates falan önerdiler Benimle benzer sorunu yaşayıp kurtulan var mı? *
Necip Fazıl Kitap Ozeti
Necip Fazıl Kısakurek Kitapları Hakkında Bilgi
Necip Fazıl Kısakurek Cole İnen Nur Kitap Ozeti
Allah Resulunun mubarek hayatları Eserin yazılışı bir hayli maceralıdır İlk olarak 1950 tarihinde kaleme alınmış,1952 Buyuk Doğu'larında 'Allahın Sevgilisi'...
Bildiğiniz üzere Efsane Oyunlar serimizde çoklukla eski ve oyuncularda başka yer edinmiş, hayatımızda öyküler bırakan oyunları yazıyordum. Serimizin bu kısmında 2018 yılında çıkan Red Dead Redemption II konusunda yazacağım. RDR2 sahiden efsane oyunlar ortasında 3 yılda kendine kusursuz bir yer...
Sevgi Hikayeler
Sevgi Hikayeleri Kısa
Sevgi Hikayeleri
Bir Gulun Hikayesi
Onlarla yıllar once tanıştım Bir cafede yani yemekten sonra muzik dinlemeye gidilebilen bir yerde Ben masalardan birinde, tek başıma vazonun icinde duruyordum Canım sıkılıyordu aslında Ozel olarak bu iş icin...
En Guzel Anneler Gunu İcin Şiirler,
Anneme Mektup
Ben bu gurbete ile duştum duşeli,
Her gun biraz daha suzulmekteyim
Her gece, icinde mermer doşeli,
Bir soğuk yatakta buzulmekteyim
Boylece bir lahza kaldığım zaman,
Geceyi koynuma aldığım zaman,
Gozlerim kapanıp daldığım zaman...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.