Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Basenlerimden çok dertliyim Sıkılaşmam lazım

Hoş geldin! osm tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Basenlerimden çok dertliyim Sıkılaşmam lazım
0
228

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Selamlama herkese,

Ben basenlerimden çok dertliyim, öyle utanıyorum ancak artık üstüm ince altım başka alemde Diyet yapmakta bıkkınlık çekiyorum ama pilates falan önerdiler Benimle benzer sorunu yaşayıp kurtulan var mı? *

Similar threads

Selam herkese, Ben basenlerimden cok dertliyim, o kadar utanıyorum ki artık ustum ince altım başka alemde Diyet yapmakta sıkıntı cekiyorum ama pilates falan onerdiler Benimle aynı sorunu yaşayıp kurtulan var mı?
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Merhabalar, hemen konuya giriyorum Sevdiğim bir kız var o da beni seviyor, ona zamanında hoşlandığımı da söyledim, o günde sonradan ağır ağır sevgili moduna girmeye başladık Ama bu aralar aramız fena Şart aşağıdaki gibi 5 dakikanızı ayırıp okursanız çok hoşnut olurum, bundan sonradan ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
herkese meraba ben 17 yasımda anadolu lisesi sayısal bölümü okuyan bir erkek öğrenciyim henüz yeteri olgunluğa erişmemiş olsam da kendimi yaşıtlarımdan öbür görmekteyim açıklama yapmak istediğim şey ben 23 yaşındaki matematik öğretmenimle 3 aylık bi ilişki yaşadım ben herşeyi en her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
981
Şebnem'in bebeği ben evleniyorum şebnem atilla ben evleniyorum atilla şebnem ve benimle evlenirmisin ve atillanın bebekleri meşhur oyuncu şebnem Özinal doğumu hamilellikle ilgili yaşantısyla bebeğini anlatarak bir bebek dergisine mülâkat verdi 'EŞİM ŞEFİK'İN BODRUM'DA NORMAL ÇIKMIŞ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
İlk röportajını Cumhuriyet’e veren Nihal Olçok ile yeni başlayacak siyaset serüvenini, geçen hafta İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya karşı Twitter’dan yaptığı “Adil Öksüz” çıkışını ve dava süreçlerini konuştuk. Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yeni kuracağı partinin kurucular kuruluna...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
858,505Konular
982,712Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt