Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Barbunya Pilaki

Barbunya Pilaki
0
118

klimaci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
37,992
Etkileşim
2
Puan
38
Yaş
46
F-D Coin
90

Barbunya Pilaki Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı kuru barbunya
  • Zeytinyağ
  • 1 su bardağı konserve domates
  • 1/2 (yarım) yemek kaşığı domates salçası
  • 1/2 (yarım) tatlı kaşığı biber salçası
  • Tuz ,karabiber

Barbunya Pilaki Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Barbunyaları 1 gece evvelden suya ıslatıyoruz.
  2. Ertesi gün 10 dk kadar haşlayıp üzerine çıkan köpüklerini alıyoruz.
  3. Tencereye zeytinyağı alıyoruz.
  4. Üzerine 1 büyük uzunluk soğan ince doğruyoruz.
  5. 1 su bardağına yakın konserve domates ekliyoruz kavuruyoruz.
  6. Üzerine 1/2 yemek kaşığı domates salçası ve 1/2 tatlı kaşığı biber salçası ekleyip kavurmaya devam edeceğiz.
  7. Sonra haşlayıp süzdüğümüz barbunyaları ekliyoruz ve 2-3 dk kadar kısık ateşte kavuralım.
  8. Sonra üzerine sıcak su dökelim kaynayınca altını kısalım pişirelim.
  9. Pişme mühleti barbunyanın cinsine nazaran değişkenlik gösterebilir.
Barbunya Pilaki Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Barbunya Pilaki Tanımı İçin Gereçler 250 gram barbunyaZeytin yağı1 adet patates1 adet havuç1 adet domates1 adet küçük kapya biber1 adet soğan2 diş rendelenmiş sarımsak1 tatlı kaşığı domates salçası1/2 (yarım) tatlı kaşığı biber salçası2 su bardağı su1 tatlı kaşığı tuz1 adet küp şeker Üzerine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Zeytinyağlı Barbunya Pilaki Tarifi İçin Malzemeler 500 gram barbunya2 adet havuç1 adet kuru soğan1 adet büyük boy rendelenmiş domates1 yemek kaşığı salçaZeytinyağı1 küp şeker/ 1 tatlı kaşığı şeker1 tatlı kaşığı tuz1 tatlı kaşığı karabiber1 çay bardağı kaynar su Zeytinyağlı Barbunya Pilaki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Zeytinyağlı Barbunya Pilaki Tanımı İçin Malzemeler 2.5 su bardağı barbunya (Akşamdan ıslatma)1 adet soğan3 dış sarımsak1 adet domates1 tatlı kaşığı salça2 adet havuç1 adet patatesTuz Süs için; Maydanoz Zeytinyağlı Barbunya Pilaki Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Akşamdan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Barbunya Pilaki Tarifi İçin Malzemeler 220 gram kuru barbunya4 yemek kaşığı zeytin yağı1 adet orta boy patates1 adet orta boy havuç1 adet orta boy domatesYarım kırmızı kapya biber1 adet orta boy soğan2 diş rendelenmiş sarımsak1,5 tatlı kaşığı domates salçası2 su bardağı su (400 ml )1 tatlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
Barbunya Pilaki Tanımı İçin Materyaller 1 su bardağı barbunya1 adet soğanYarım su bardağı zeytinyağı1 adet domates (küp küp doğranacak) ya da 3 yemek kaşığı konserve domates1 yemek kaşığı biber salçası1 adet ince doğranmış patates1 adet ince formda doğranmış havuç2 diş sarımsak1 çay kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
858,505Konular
982,817Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt