bilgisayarci
FD Üye
		 
	Zeytinyağlı Barbunya Pilaki Tarifi İçin Malzemeler
- 500 gram barbunya
- 2 adet havuç
- 1 adet kuru soğan
- 1 adet büyük boy rendelenmiş domates
- 1 yemek kaşığı salça
- Zeytinyağı
- 1 küp şeker/ 1 tatlı kaşığı şeker
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 tatlı kaşığı karabiber
- 1 çay bardağı kaynar su
Zeytinyağlı Barbunya Pilaki Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Barbunyaları düdüklü tencerede 15 dakika haşlıyoruz.
- Zeytinyağında yemeklik doğradığımız soğanları pembeleşinceye kadar soteliyoruz.
- Havuçları küp küp doğrayıp tencereye ilave ediyoruz ve yumuşayınca rendelediğimiz domatesleri ekliyoruz.
- Salçayı ekleyip biraz kaçırdıktan sonra barbunyaları ekliyoruz.
- Barbunyaları da 3 4 dk kavurduktan sonra baharatları ekleyip sıcak suyu da ilave ediyoruz ve pişmeye bırakıyoruz. Afiyet olsun ????.
 Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır. 
						 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
     
    