Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ballı Anasonlu Kuruyemiş Tatlısı (10 Kişilik)

Hoş geldin! pasalarinpasasi tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Ballı Anasonlu Kuruyemiş Tatlısı (10 Kişilik)
0
51

ahmet0135

FD Üye
Katılım
Nis 13, 2018
Mesajlar
3,753
Etkileşim
89
Puan
48
F-D Coin
0
Ballı Anasonlu Kuruyemiş Tatlısı (10 Şahsiyet) MALZEMELER 50gr Şam fıstığı 100grtaze badem 100 gr fındık 50 gr iç ceviz 500 gr bal 1 çorba kaşığı anason 50 gr tereyağı HAZIRLANIŞI Kuruyemişleri fırın tepsisine koyun Renkleri değişmeyecek şekilde fırında kavurun Bir tencerede tereyağını eritin, kavrulmuş kuruyemiş ve anasonu ekleyip hafifçe kavurun Balı yavaşça kuruyemişlere ek edin Kısık ateşte 30 dakika pişirin Soğuduktan sonradan orta boy bir kavanoza boşaltın Ballı anasonlu kuruyemiş konservesini meyve salatalarında, dondurmaların üstünde ya da krep içinde kullanabilirsiniz  
 

Similar threads

Ballı Anasonlu Kuruyemiş Tatlısı MALZEMELER 50gr Şam fıstığı 100grtaze badem 100 gr fındık 50 gr iç ceviz 500 gr bal 1 çorba kaşığı anason 50 gr tereyağı id HAZIRLANIŞI Kuruyemişleri fırın tepsisine koyun Renkleri değişmeyecek şekilde fırında kavurun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Sütlüden şerbetliye birçok tatlıya yakışan yoğurt ile yapabileceğiniz birbirinden nefis tanımları sizler için sıraladık. 1. Çilekli Mısır Gevrekli Yoğurt Bar Tanımı: 4 su bardağı süzme yoğurt 1 su bardağı krema 1 su bardağı pudra şekeri 1 su bardağı küp doğranmış çilek 1 su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Osmanlı saray mutfağından füzyonun en düzgün örneklerinden, en şahane ahenklere, birbirinden hoş tanımları sizler için bir ortaya getirdik. Mutfaktaki maharetlerinizi gösterebileceğiniz sofraların baş tacı olacak yemekler için mutfağa koşmanın tam zamanı! 1. Mutancana Materyaller 500 gram...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Türk Geleneksel Yemekleri Bölgesel yemeklerimiz Ege geleneksel yemekleri EGE PİLAVI 1 tavuk 4 su bardağı pirinç 1 kaşık yağ 10 ince çubuk makarna 100 gram badem, yeşil fıstık 8 kadeh su Yeteri dek tuz Tavuk haşlanır Bir kenara konur, bir kap içinde üç kaşık yağda bir parmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
858,505Konular
982,831Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt