Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Balık Buğlama

Balık Buğlama
0
64

dagcı

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,225
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
69
F-D Coin
71

Balık Buğlama Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo hamsi
  • 1 adet patates
  • 1 adet soğan
  • Tuz
  • Pulbiber
  • Karabiber
  • Limon
  • Sıvı yağ
  • 1 su bardağı sıcak su

Balık Buğlama Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelikler hamsileri yıkayıp temizliyoruz.
  2. Sonra limon sıkıp tuz ekleyim karıştıralım.
  3. Dolaba atalım.
  4. 1 saat kadar dinlensin tuzu içine geçecektir böylece.
  5. Sonra tepsiye yağlı kağıdı serelim.
  6. Patatesleri halka halde doğrayalım tepsiye dizelim.
  7. Sonra soğanları halka formunda doğrayalım dizelim.
  8. En son hamsileri sıra sıra dizelim.
  9. En son limon dilimleri koyalım.
  10. Üzerine pulbiber karabiber ekleyelim.
  11. 1 su bardağı sıcak ekleyelim ve biraz sıvı yağ gezdirelim.
  12. 200 derecede 30 35 dk pişirelim afiyet olsun.
Balık Buğlama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,500Konular
982,396Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt