Baklalı Enginar Tanımı İçin Malzemeler
- 3 adet enginar
- Yarım çorba kasesi ayıklanmış bakla
- Yarım çorba kasesi bezelye
- 1 adet soğan
- 1 adet havuç
- 2 diş sarımsak
- 1 çay bardağı zeytinyağı
- 1 çay bardağı limonlu su
- 1 çay bardağı su
- 1 tatlı kaşığı tuz
- Dereotu
Baklalı Enginar Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Soğan, havuç ve sarımsak küp küp doğranır.
- Düdüklü tencereye tüm sebzeler konulur.
- Üzerine tuz, zeytinyağı,limonlu su ve su eklenir.
- 12 dakikada pişirilir.
- Enginarlar alınır ve sebzeler üzerlerine konulur dereotu ile servis yapılır.
Baklalı Enginar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.