Baharatlı Kruton İmali Tanımı İçin Gereçler
- 1 adet bayat ekmek
- 1 çay kaşığı pulbiber
- 1 çay kaşığı kekik
- 1 çay kaşığı nane
- 1 çay kaşığı sarımsak tozu ya da 2-3 diş sarımsak
- 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
- 1/2 (yarım) çay bardağı zeytinyağ
- Tuz
Baharatlı Kruton İmali Tanımı Yapılışı
- Ekmeklerimizi küp küp doğrayalım.
- Bir kabımıza bütün materyallerimizi koyup karıştırdıktan sonra oluşan sosun içine küp küp doğradığımız ekmeklerimizi ilave edelim.
- Sosun her bir kesime işlemesi için güzelce karıştıralım.
- Yağlı kağıt serdiğimiz tepsimize dizerek evvelden ısıttığımız 170 derecelik fırınımızda dilediğimiz çıtırlığa ulaşıncaya kadar fırınlayalım. Krutonlarımız hazır???????????? Afiyet olsun ????.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.