Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bacı Çorbası

Bacı Çorbası
0
77

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
106
baci-corbasi.jpg

Bacı Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı aşurelik buğday (Yarma)
  • 1 su bardağı nohut
  • 1 su bardağı yoğurt
  • 1 tane büyük kuru soğan
  • 2-3 çorba kaşığı un
  • Nane
  • Pulbiber

Bacı Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Islattığımız buğdayımızı yıkayıp, süzdükten sonra yumuşayana kadar pişiriyoruz.
  2. Un ve yoğurdumuzu bir kaseye alıp, güzelce karıştırıyoruz. Daha sonra kaynayan çorbamızın suyundan alarak sosumuza ek edip inceltiyoruz ve kaynayan çorbamızın içine ekleyip kesilmemesi için kaynayana kadar karıştırıyoruz.
  3. Haşlanmış nohudumuzuda ek ediyoruz.
  4. Bir tarafta çorbamız kaynamaya başlarken öteki taraftada küp halinde kestiğimiz soğanlarımızı pembeleşene kadar kavurup nane ve pulbiberimizi ekliyoruz.
  5. Nane sosumuzu kaynayan çorbamızın üstüne döküp, biraz dinlendirdikten sonra servis yapabiliriz afiyet olsun.
Bacı Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Gendime Çorbası Tanımı İçin Malzemeler 1 su bardağı aşurelik buğday3 litre kadar su1 çay bardağı yoğurt1 adet yumurta sarısı1 yemek kaşığı un1 çay bardağı suTuz Üzeri için; Nane, pul biber1 yemek kaşığı tereyağı Gendime Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Öncelikle buğdayı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Terbiyeli Havuç Çorbası Tanımı İçin Gereçler 3 adet orta uzunluk havuç1 diş sarımsak1 çay bardağı tel şehriye1 adet knor6 su bardağı sıcak su1 yemek kaşığı sıvı yağ Terbiyesi için; 1 çay bardağı su1 yumurta sarısı1 yemek kaşığı un4 yemek kaşığı yoğurt Sos için; 2 yemek kaşığı tereyağ1 çay kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Havuç Çorbası Tanımı İçin Malzemeler 4 adet havuç1 adet patates1 adet soğan3 yemek kaşığı zeytinyağı1 yemek kaşığı un1.5 litre su1 çay kaşığı tuz1 çay kaşığı karabiber Havuç Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Derin bir tencerenin içerisine zeytinyağını ve doğradığımız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
10 Materyalli Konut İmali Yayla Çorbası Tanımı İçin Malzemeler 1 adet yumurta1 yemek kaşığı dolusu un2 su bardağı yoğurt1 tatlı kaşığı silme tuz6 su bardağı tavuk/et suyu1 çay bardağından 2 parmak eksik pirinç Sosu için; 1 yemek kaşığı tereyağı1 yemek kaşığı sıvı yağ/zeytinyağı1 çay kaşığı pul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
177
Yeşil Mercimekli Hamur Çorbası Tanımı İçin Gereçler 1 kase dolusu yeşil mercimek1 avuç kesme makarna5 su bardağı su2 diş sarımsakTuz Meyanesi için: 5-6 yemek kaşığı yoğurt1 yemek kaşığı unAz ölçü süt Sosu için: 1 yemek kaşığı sıvı yağ1 çay kaşığı kırmızı pul biber1 tatlı kaşığı kuru nane Yeşil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
201
858,500Konular
982,396Mesajlar
32,982Kullanıcılar
yeumedısaSon üye
Üst Alt