Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Baaı Bob Marley Sozleri Turkce Ceviri

Baaı Bob Marley Sozleri Turkce Ceviri
0
139

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Dunyanın en guzel ritmi; onun senin icin carpan kalbidir

Artık hep hayal ettiğimiz yeni bir başlangıcı değil; Hic duşunmediğimiz mutlu bir sonu istemeliyiz

Duşmanından cok dostundan sakın ! Cunku dostluk biterse; Sana nasıl zarar verebileceğini en iyi dostun bilir sadece

Gorduğunu herkes sever, Sen onda kimsenin gormediğini bulacaksın Eğer gercek aşk istiyorsan; ten'e değil, kalbe dokunacaksın

Hayatımda kimse yok; ama sorun değil Cunku sen aşkı basitleştirenlerden birisin, bense yalnızlığın hakkını verenlerden

Mutlu mu olmak istiyorsun? Kimseden bir şey bekleme

Sevgilin olabilecek bircok insan olabilir ; Fakat sevdiğin olabilecek insan bir tanedir

Her tesaduf bir başlangıctır Finali sen oynarsın , perdeyi kader kapatır

Sen kim oluyorsunda benim yaşadığım hayatı yargılıyorsun ? Ben mukemmel değilim ve olmak zorundada değilim! Parmağın ile beni işaret etmeden once ellerinin temiz olduğuna emin ol !!!

Kendi kendime konuştuğum kadar ,kimseyle konuşmuyorum Sebebi delilik değil , sadece bilirim ki insanı sadece en iyi kendi dinler

Similar threads

Bob Marley sozler Bob Marley sozleri ceviri Bob Marley replikleri Bob Marley nickleri Bob Marley en guzel sozleri Dunyanın en guzel ritmi; onun senin icin carpan kalbidir “Artık hep hayal ettiğimiz yeni bir başlangıcı değil; Hic duşunmediğimiz mutlu bir sonu istemeliyiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Duşunduğunu soyle, Soylediğini Yap, Yaptığının Arkasında Dur; Ama Dikkat Et Sozunun Altında Ezilmeye Kalkma Sen sadece vasiyetimin yazdığı son nokta olursun Burda sabah oluyor Orada guneş batıyor Orada olsamda bu kalp seni cok cok seviyor Aşk benide al icin, sana sevgimi vericem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
173
En Etkileyici Kitap Cumleleri Etkileyici Kitap Sozleri Gel gelelim gol hazır değildir boyle aniden dalgalanmaya Tek bir taş bile yeter onu altust etmeye, tá dibinden sarsmaya Gol taşla buluştuktan sonra bir daha asla eskisi gibi olmaz, olamaz Elif Şafak – AŞK Bir taş nehre...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Mevlananın yedi oğudu ve anlamı Mevlananın 7 oğudunun acıklaması Comertlik ve Yardım Etmede Akarsu Gibi Ol Burada ele alacağımız, Mevlana ’nın yedi oğudunden ilki comertlik ile ilgili olandır Comertlik sozlukte; “Para ve malını esirgemeden veren, eli acık, selek, semih, ahi, bonkor olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
224
ev ile ilgili yazılar Kucuk Evim masalı Hikaye Kucuk Evim Kucuk Evim Kucuk Evim Hikayesi İlk tanıştığımız gunlerin zoraki inceliğinden başka hicbir şey bizi birbirimize karşı iyi gorunuşlu bir arkadaş kılığına sokamadı İlk gunlerde hep birbirimizi anlar gibi gosterişli tavırlar takındık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
265
858,500Konular
982,373Mesajlar
32,973Kullanıcılar
Üst Alt