Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bob Marley sozleri

Bob Marley sozleri
0
98

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Bob Marley sozler
Bob Marley sozleri ceviri
Bob Marley replikleri
Bob Marley nickleri
Bob Marley en guzel sozleri

Dunyanın en guzel ritmi; onun senin icin carpan kalbidir

“Artık hep hayal ettiğimiz yeni bir başlangıcı değil; Hic duşunmediğimiz mutlu bir sonu istemeliyiz

“Duşmanından cok dostundan sakın ! Cunku dostluk biterse; Sana nasıl zarar verebileceğini en iyi dostun bilir sadece

Gorduğunu herkes sever, Sen onda kimsenin gormediğini bulacaksın Eğer gercek aşk istiyorsan; tene değil, kalbe dokunacaksın

“Hayatımda kimse yok; ama sorun değil Cunku sen aşkı basitleştirenlerden birisin, bense yalnızlığın hakkını verenlerden

“Herşey yolunda gitmiyor bazen, ne yaparsan yap olmuyor yinede ! En zoru da; bunlara rağmen gulumsemek zorunda kalmak işte

Similar threads

Dunyanın en guzel ritmi; onun senin icin carpan kalbidir Artık hep hayal ettiğimiz yeni bir başlangıcı değil; Hic duşunmediğimiz mutlu bir sonu istemeliyiz Duşmanından cok dostundan sakın ! Cunku dostluk biterse; Sana nasıl zarar verebileceğini en iyi dostun bilir sadece Gorduğunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Aşk Sozleri Aşk İle İlgili Mesajlar Murekkepten denizler, kağıttan gemiler yaptım Sonra ismini her yere yazdım İsmini yazınca seni sevdiğimi sandın, ben seni sevmedim sana taptım! Seni her duşunduğumde kalbime bir yıldız ciziyorum Benim şimdi kac yıldızım var biliyor musun? Benim artık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Duşunduğunu soyle, Soylediğini Yap, Yaptığının Arkasında Dur; Ama Dikkat Et Sozunun Altında Ezilmeye Kalkma Sen sadece vasiyetimin yazdığı son nokta olursun Burda sabah oluyor Orada guneş batıyor Orada olsamda bu kalp seni cok cok seviyor Aşk benide al icin, sana sevgimi vericem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
175
Oğuz Atay Sozleri Oğuz Atay Soylediği Guzel Sozleri Ne zaman hayata tutunmaya calışsak, hep mahrem yerleri geldi elimize Şimdi al yalnızlığımı ort uzerine olric Belki o vakit bırakıp her şeyi gelirim bir yerlerden başlamak icin yeniden Yemek koyulurken, bu kadar yeterdedikten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
185
acıklı aşk nickleri acıklı sozler acıklı aşk mesajları kısa acıklı aşk sozleri acıklı sevgi sozleri Aşkımsın, Guzelimsin Yureğimdeki Tek Dileğimsin, Tutunacak Tek Dalım Sen Aşım, Yarınlarım Sen Helalimsin istemem sevmeni artık unutulsun bu fasıl Kullenir gun gelecek,yoksa bu ateş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
255
858,500Konular
982,380Mesajlar
32,974Kullanıcılar
Üst Alt