Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Azrailin gelmesinin provası

Azrailin gelmesinin provası
0
122

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Azrailin gelmesinin provası Onunde umut,arkanda pısmanlık olmasın ! Tık, tık, tık kım o? hazırlan gıdıyoruz sen kımsın? Nereye gıdıyoruz? sıran geldı Gerçek evıne gıdıyoruz hakiki konut mı? Sen! Yoksa! evet Hadı gıdelım dur bır dakıkabır suru yarım ısım var ıs yarım kalmaz Bırılerı tamamlar Oyalanma artık cocuklar, onlar daha cok kuçuk, barı vedalassaydım sen olmadan da buyurler, hadı beklıyorlar beklıyorlar mı? Onlar da kım? gıdınce gorursun anladım Anladım ama kalbını kırıp, gonlunu alamadıklarım, ıyılıgını ;gorup, karsılık veremedıklerım var Anlayacagın borclu gıtmek ıstemıyorum bunu zamanında dusunseydın! zamanında mı? ıyı de ben daha zamanım var sanıyordum hepınız aynısınız Zaman dedıgın, ıçınde bulundugun an Bunun otesı ;değil keske, keske devam etme Bugunu yasarken her zaman yarın var gıbı davrandın Ustundekı unıformanın sorumlulukları var Yerıne getırmedın Bu sana bır uyarıydı Sımdı gıtmıyoruz Lakin her an gıdebılırız Bır daha geldıgımde önünde umut,arkanda pısmanlık olmasın  

858,500Konular
982,373Mesajlar
32,973Kullanıcılar
Üst Alt