Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aysu Baceoğlu'nun dudaklarına ne oldu

Aysu Baceoğlu'nun dudaklarına ne oldu

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Aysu Baceoğlu, en büyük pişmanlığının dudaklarına dolgu yaptırmak olduğunu söyledi 2 Sayfa programına katılan Aysu Baceoğlu Adamakıllı arkadaş kurbanı oldum O yaptırmış fazla memnun kalmış Bana da 'fazla iyi hekim sen de yaptır' dedi Dudaklarıma 3 aylık geçici bir dolgu yapıldı Ama 3 yıl geçti hala o araç gereç dudaklarımda Ve bana hasar vermeye başladı Bir kere daha ameliyat olmam gerekiyor fakat 'ya daha fena olursa' diye düşünüyorum Hiç cesaretim değil Bu durumdan ben de fazla rahatsızımdedi *

Similar threads

imagesaysubaceoglunundudaklarinaneoldu5ad1cb65e89c7 Aysu Baceoğlu, en buyuk pişmanlığının dudaklarına dolgu yaptırmak olduğunu soyledi 2 Sayfa programına katılan Aysu Baceoğlu Tamamen arkadaş kurbanı oldum O yaptırmış cok memnun kalmış Bana da 'cok iyi doktor sen de yaptır' dedi Dudaklarıma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
Hülya Koçyiğit, her pazar 12.00’de TRT - 2 ekranlarında yayınlanan “Film Üzere Hayatlar” programında konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Programın bu haftaki konuğu, oyuncu Bekir Aksoy oldu. Tiyatroya başladıktan sonra rol aldığı Çiçek Taksi dizisiyle çıkış yapan Bekir Aksoy, Çiçek Taksi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Kadınsı duyguları Sadettin'le bitmiş hatırladım 1548614067 1548614067 kadinsiduygularisadettinletekrarhatirladim5c4df9b86fbcckadinsiduygularisadettinletekrarhatirladim5c4df9b86fbcc http:imgmynetcomha3hhulyasaran2 Kadınlığımı, Sadettin'le yaşıyorum Hülya Avşar, evlliliği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Siteye yeni aza oldum ve buradaki ortamı gayet sevdim onun içinde başımdan geçen bir siyahbeyaz aşk hikayesini açıklama yapmak istiyorum Yaş olarak 18 yaşına yeni gireceğim şu lahza ve lise 4'e gidiyorumDerslerimde başarılıyımÜniversiteyi büyük ihtimalle kazanırım tabi inşAllah Hemen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
858,505Konular
982,775Mesajlar
33,071Kullanıcılar
NefSeCihadSon üye
Üst Alt