Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ayrılık

Hoş geldin! lolloofay tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
ayrılık
0
107

Similar threads

Arkadaşlar 4 senelik bir ilişkim var kız arkadaşım beni fazla seviyorFarklı üniversiteleri kazandık zaten ona karşısında eriyen duygularım bundan böyle son buldu kısacası bundan böyle sevmiyorumAyrılmak istiyorum lakin söyleyemiyorum sonuçta geçirdiğimiz koca bi 4 yıl var bu yüzden ona aleyhinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Canlar, benim sevgilimle aramda olan sevgininaşkın bittiğinin düşüncesindeyim Dünden beri terketmek istiyorum lakin başaramıyorum onu üzmeden nasıl ayrılabilirim nasıl bir neden uydurabilirim? Benden korku etmesini istemiyorum sadece ileride baştan beraber olma ihtimalini düşünerekten nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Arkadaşlar kız arkadaşımla 2 yıldır çıkıyoruz Ben onu seviyorum, onunda beni sevdiğini biliyorum lakin biz ne buluşuyoruz nede birbirimizi görüyoruz Mektep açıldıgı süre görebiliyoruz sadece O yüzden bizimkinin bi alışkanlık oldugu farkettim besbelli ask diye bisey kalmadıgı düsünüyorum sizce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
arkadaşlar benim kız arkadaşıma olan ilgim bi anda sönükleşti, ilk zamanlar onu fazla seviyordum lakin 5 kere ayrılıp barıştık şimdide o bana daha yakın bense ondan uzaklaşmaya çalışır gibiyim, onu kırmadan nasıl ayrılabilirim?
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Arkadaşlar ben bi kıza ilk kere aşık oldum fiilen çok seviodum 4 ay çıktıkGerçekten mutluyduk ama kız terketmek istedi bigün ve ayrıldık nedenide bundan böyle seni sevmiorum dedi ve bitti fakat ihanet ettiğini biliorum yani birisinden hoşlanmış fakat çocukla çıkmamışlar ben bunu sonradan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
858,517Konular
981,082Mesajlar
30,892Kullanıcılar
ThendraSon üye
Üst Alt