Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Eski sevgilimi geri dönmek istiyor 5 ay sonradan sizce napmalyım

Eski sevgilimi geri dönmek istiyor 5 ay sonradan sizce napmalyım
0
100

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar ben bi kıza ilk kere aşık oldum fiilen çok seviodum 4 ay çıktıkGerçekten mutluyduk ama kız terketmek istedi bigün ve ayrıldık nedenide bundan böyle seni sevmiorum dedi ve bitti fakat ihanet ettiğini biliorum yani birisinden hoşlanmış fakat çocukla çıkmamışlar ben bunu sonradan öğrendim5 ay önce ekimin başındaİLk zamanlar fazla kötü aşk acısı çektimÇünkü hayellerimiz vardı herşey yıkılmıştıNeyse ben 1 ay uğraştım baştan birlikte olabilmek için lakin o istemediSonra ben unutmaya çalıştım 4 ay hiç aramadım sormadım ama acı çekiodumSonra 20 gün önce sms attım dayanamadım aylar daha sonra en azından arkadaş canlısı konuş die sonradan oda konuşmak istedi mesaşlaştık cana yakın 34 günBen arkadaşlarından alıodum haberlerini benden daha sonra kimseyle çıkmamış ve bana seni seviorum dedi dün buluştuk konuştuk lakin ben napcamı bilmiorum hala seviorum onu lakin o acı çektiğim günleri kim geri vercek ya bida beni terkederse nasıl güvencem ben sizce napmalıyım aklım çok karışık tskler yorumlarınıza ihtiyacım var

858,517Konular
981,086Mesajlar
30,901Kullanıcılar
maraselSon üye
Üst Alt