Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ayağı Vuran Ayakkabı Nasıl Tamir Edilir

Ayağı Vuran Ayakkabı Nasıl Tamir Edilir
0
164

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
Ayağı Vuran Pabuç Tamiri Nasıl Yapılır?

Ayyakabınız sıkıyorsa ve ayağınızı vuruyorsa yapmanız gereken şey ayakkabınızı bir ayakkabıcıya götürmeniz olmalıdırPabuç tamircisi ayakkabıyı yarım numara büyültülebilir eğer topuktan vuruyorsa ayakkabınızı yeniden ayakkabı tamirciniz çekiçle topuktan vurur ayakkabı çekiçledikten daha sonra ayağınız sıcacık edecektir

Ayakkabınızı çekiçledikten daha sonra yeniden vurmaya devam ediyorsa topukluk kullanılması en iyi çözüm olacaktır *

Similar threads

Ayağı Vuran Ayakkabı Tamiri Nasıl Yapılır? Ayyakabınız sıkıyorsa ve ayağınızı vuruyorsa yapmanız gereken şey ayakkabınızı bir ayakkabıcıya goturmeniz olmalıdırAyakkabı tamircisi ayakkabıyı yarım numara buyultulebilir eğer topuktan vuruyorsa ayakkabınızı yine ayakkabı tamirciniz cekicle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Yeni aldığınız bir ayakkabının ayağınıza vurması değin acı birşey olamazPeki ya aldığınız ayakakbının ayağınızı vurmaması için yapabileceğiniz birşeyler yokmu acaba? Şüphesiz var olmaz olurmu hemencecik sorduğum bu soruya kendim yanıt veriyorum bakın ayağınıza vuran ayakkabınızın canınızı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Yeni aldığınız bir ayakkabının ayağınıza vurması kadar acı birşey olamazPeki ya aldığınız ayakakbının ayağınızı vurmaması icin yapabileceğiniz birşeyler yokmu acaba? Elbette var olmaz olurmu hemen sorduğum bu soruya kendim yanıt veriyorum bakın ayağınıza vuran ayakkabınızın canınızı yakmasındna...
Cevaplar
0
Görüntüleme
237
Mağazada ayağınıza olan ayakkabı eve geldiğinizde sıkıyorsa veya internet üzerinden aldığınız pabuç varsayım ettiğiniz kalıpta gelmediyse ayakkabınızı çöpe atmanıza gerek değil Bilhassa kadınların tutkusu olan ayakkabılar, kimi süre ne eyvah fakat işkenceye dönebiliyor Aynı numaralı iki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
Mağazada ayağınıza olan ayakkabı eve geldiğinizde sıkıyorsa ya da internet uzerinden aldığınız ayakkabı tahmin ettiğiniz kalıpta gelmediyse ayakkabınızı cope atmanıza gerek yok Bilhassa kadınların tutkusu olan ayakkabılar, kimi zaman ne yazık ki işkenceye donebiliyor Aynı numaralı iki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
216
858,505Konular
982,709Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt