Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Atatürkün En Çok Sevdiği Şarkılar

0
101

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Atatürkün En Çok Sevdiği Müzikler
Atatürk Ve Şarkı

Yanık Ömer

Kırmızı Gülün Âli Var

Sobalarında Guru da Meşe Yanıyor Efem

Çökertmeden Çıktımda Halilim

Mehrali Bey Ağıtı

Cet Barı

Mızıka Çalındı Düğünmü Sandın

Köroğlu Solağı

Yanık Ömer

Dağlar Dağlar Alişimin Kaşları Kare

Sarı Zeybek

Havada Bulut Yok

Kışlar Doldu Bugün

Güzel Gelişler Ola Mustafa Kemal Paşa *

Similar threads

Atatürkün sevdiği şarkılar ,Atatürkün sevdiği türküler Çanakkale İçinde Atladım Bahçene Girdim Dağlar Dağlar Viran Dağlar Alişimin Kaşları Kara Cana Rakibi Handan Edersin Kırmızı Gülün Alı Var Köşküm Var Deryaya Aleyhinde Sarı Zeybek Mani Oluyor Halimi Takrire Hicabım Şahane...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Atatürkün Dinlediği Şarkılar, Türküler Atatürkün Dinlediği Türküler Yemen Türküsü Vardar Ovası Çanakkale İçinde Yanık Ömer Kırmızı Gülün Alı Var Alişimin Kaşları Kara Cana Rakibi Handan Edersin Mani Oluyor Halimi Takrire Hicabım Nihansın Dideden Ey Mesti Nazım Atladım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Atatürkün En Çok Dinlediği Türküler Atatürkün Dinlediği Türküler Atatürkün En Çok Dinlediği Müzikler yemen türküsü vardar ovası çanakkale içinde yanık ömer kırmızı gülün alı var alişimin kaşlari kara cana rakibi handan edersin mani oluyor halimi takrire hicabım nihansın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Ataturkun En Cok Sevdiği Şarkılar Ataturkun En Cok Sevdiği Muzikler Ataturk Ve Şarkı Yanık Omer Kırmızı Gulun Ali Var Sobalarında Guru da Meşe Yanıyor Efem Cokertmeden Cıktımda Halilim Mehrali Bey Ağıtı Ata Barı Mızıka Calındı Duğunmu Sandın Koroğlu Solağı...
Cevaplar
1
Görüntüleme
277
Ataturkun sevdiği şarkılar ,Ataturkun sevdiği turkuler Canakkale İcinde Atladım Bahcene Girdim Dağlar Dağlar Viran Dağlar Alişimin Kaşları Kara Cana Rakibi Handan Edersin Kırmızı Gulun Alı Var Koşkum Var Deryaya Karşı Sarı Zeybek Mani Oluyor Halimi Takrire Hicabım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
858,505Konular
982,773Mesajlar
33,069Kullanıcılar
orkunsalihSon üye
Üst Alt