Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Atatürk'ün Bir Gözü Kör Müydü bilen var mı

Atatürk'ün Bir Gözü Kör Müydü bilen var mı
0
204

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Atatürk'ün Bir Gözü Âmâ Müydü bilen var mı kızlar duydum oysa Atatürk'ün Bir Gözü Âmâ olmuş peki bu doğrumu doğruysa neden bunu derslerde işlemedik aslında de Atatürk'ün Bir Gözü Kör Müydü haberdar olan varsa yazsın bana  

Similar threads

Atatürk'ün Bir Gözünün Kör Olması Atatürk'ün Bir Gözü Doğrusu Kör Müydü Uzun senelerdir ağızdan ağıza dolaşan bir söylentiydi Mustafa Kemal'in bir gözünün âmâ olduğu Ta ancak bir kaç sene evvel Can Dündar Atatürk ile ilgili yazdığı bir yazıda bu konuya yer verene dek İşte o yazı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
186
Atatürk'ün Boyu Ne Kadardır bilen var mı acaba kızlar ben Atatürk'ün Boyu Ne Kadardır gerçekte de çok merak ediyorum tahmin ettiğim ve düş ettiğim Atatürk'ün Boyu uzun ama gerçekten Atatürk'ün Boyu Ne Kadar işte onu da bilen varsa yazsın ya  
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Intibak Nedir acaba haberdar olan var mı burada Kızlar ben Adaptasyon Nedir gerçekte merak ediyorum acaba aranızda Adaptasyon Nedir bilen var mı? Intibak Nedir ne demektir haberdar olan bir arkadaşım varsa bana yazsın da öğrenim bendeadaptasyonnediracababilenvarmiburada5c5a32a1b0e5ealt  
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Dünyanın en gülünç tiyatro skeçleri AT HIRSIZI HASAN : Hayrola Rüstem, gözü yaşlı görünüyorsun, ne oldu? RÜSTEM : Ben üzülmeyeyim de kim üzülsün Hasan? HASAN : Hele anlat bakalım seni bu kadar biçare eden durum neymiş, merak ettim yahu! RÜSTEM : Bütün paramı verip bir at almıştım HASAN ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
İngilizlerin Posta Kodu kaç haberdar olan var mı arkadaşlar İngilizlerin Posta Kodu kaç bunu bilen varsa lütfen birazcık telaş tarafından bu sayfada İngilizlerin Posta Kodu kaç bana yazsın  
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
858,505Konular
982,805Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt