Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Asli Güngör - Kalb Kalbe Karsi Derler

Asli Güngör - Kalb Kalbe Karsi Derler
0
71

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Asli Güngör Kalb Kalbe Karsi Derler Uyandım birden seninle Gece üçü bulmamış, Bir bulut durdu gözümde Hasret bize uymamış Yürek kalbe karşısında derler Sende üzüldün mü? Ay bile çeker gider Geceyi düşündün mü? Yalnızlık bende saklı Çıkmaz bir an dışarı Elimde bir resim O şimdi burda olmalı Yürek kalbe karşı derler Sende üzüldün mü? Ay bile çeker gider Beni hiçç düşündün mü? Sensizlik bende gizli Çıkmaz bir lahza dışarı Elimde bir fotoğraf O hemen burda olmalı  

Similar threads

Aslı Güngör Ferhat Göçer Yürek Kalbe Karşıdır Uyandım aniden seninle Gece üçü bulmamış Bir bulut durdu gözümde Hasret bize uymamış​ Yürek kalbe karşı derler Sende üzüldün mü? Ay bile çeker gider Geceyi düşündün mü?​ Yanlızlık bende gizli Çıkmaz bir lahza dışarı Elimde bir fotoğraf O şimdi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
gitar ile yürek kalbe karşı derler nasl çalınıor? Bm D Uyandım birden seninle C Am Bm Gece üçü bulmamış Bm D Bir bulut durdu gözümde C Am Bm Hasret bize uymamış Bm D C Am Yürek kalbe karşı derler, sende üzüldün mü D C Am C Bm Ay bile çeker gider geceyi düşündün mü Bm D C Am...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Kalp Kalbe Karşı Derler Gitar akorları Kalp Kalbe Karşı Derler gitar tabları Bm Em Uyandım birden seninle C Am Bm Gece ucu bulmamış Bm Em Bir bulut durdu gozumde C Am Bm Hasret bize uymamış Bm Bm7 Em Am7 Kalp kalbe karşı derler, sende uzuldun mu D Am7 C Am Bm Ay bile ceker...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
gitar ile kalp kalbe karşı derler nasl calınıor? Bm D Uyandım birden seninle C Am Bm Gece ucu bulmamış Bm D Bir bulut durdu gozumde C Am Bm Hasret bize uymamış Bm D C Am Kalp kalbe karşı derler, sende uzuldun mu D C Am C Bm Ay bile ceker gider geceyi duşundun mu Bm D C Am...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
Kalp kalbe karşı derler gitar akorları Kalp kalbe karşı derler akorTAB Aslı Gungor Kalp Kalbe Karşı Derler akor Kod: Bm Bm7 Em Am7 Kalp kalbe karşı derler, sende uzuldun mu D Am7 C Am Bm Ay bile ceker gider geceyi duşundun mu Bm Bm7 Em Am7 Yalnızlık bende saklı cıkmaz bir an dışarı D...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
858,505Konular
982,705Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt