Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aslı Gungor Kalp Kalbe Karşı Derler akor

0
104

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Kalp kalbe karşı derler gitar akorları
Kalp kalbe karşı derler akorTAB

Kod:
Bm Bm7 Em Am7 Kalp kalbe karşı derler, sende uzuldun mu D Am7 C Am Bm Ay bile ceker gider geceyi duşundun mu Bm Bm7 Em Am7 Yalnızlık bende saklı cıkmaz bir an dışarı D Am7 C Am Bm Elimde bir fotoğraf o şimdi burda olmalı

Similar threads

Kalp Kalbe Karşı Derler Gitar akorları Kalp Kalbe Karşı Derler gitar tabları Bm Em Uyandım birden seninle C Am Bm Gece ucu bulmamış Bm Em Bir bulut durdu gozumde C Am Bm Hasret bize uymamış Bm Bm7 Em Am7 Kalp kalbe karşı derler, sende uzuldun mu D Am7 C Am Bm Ay bile ceker...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Bitmesin notaları gitar Bitmesin gitar akorkarı Onur mete Bitmesin şarkısının notaları Onur mete Bitmesin Em Am B7 Em Hatalar ard arda birbirini kovalar Am D G Sarılmaz bir turlu ah kanayan yaralar Em Bm7 Am7 Tukenir yurekler , bitmek bilmez acılar) Em Am B7 Em ) 2 Unutma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Mazhar Alansonyandım gitar nota,akor,tab Mazhar Alansonyandım şarkısı notası Mazhar Alansonyandım şarkısı akoru,tabı,notası imagesmazharalansonyandimgitarnotasi5adaab87dab65 Am7 G Em Ozledim seni duştum yollara C D Em Actım gonlumu ruzgarına Am7 G Em Bir hayal sanki bir macera C D Em...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
gitar ile kalp kalbe karşı derler nasl calınıor? Bm D Uyandım birden seninle C Am Bm Gece ucu bulmamış Bm D Bir bulut durdu gozumde C Am Bm Hasret bize uymamış Bm D C Am Kalp kalbe karşı derler, sende uzuldun mu D C Am C Bm Ay bile ceker gider geceyi duşundun mu Bm D C Am...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
Aslı Gungor Son Opucuk şarkı sozleri Bu sana veda ederken son bakış, son gulucuk, Bu sana kalbimden kopan son opucuk Sana yıllar yılı buyuttuğum aşk Ne yazık ellerinde artık kucucuk Sandın ki ne yaparsan yap yanındayım ben Acıyı ihaneti taşımak zorundayım ben Yapamam gidemem sandın ki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
858,505Konular
982,691Mesajlar
33,052Kullanıcılar
orxanSon üye
Üst Alt